(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Salisilik Asit

 28,00 175,00

Salicylic acid Kozmetik için uygundur.

INCI NAME: Salicylic acid
CAS number: 69-72-7
Fiziksel Yapısı: Beyaz Toz
Günümüzün popüler asitlerinden olan salisilik asiti cilt bakım ürünlerinde kullanabilirsiniz. Faydaları için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Temizle
Stok kodu: SALA Kategoriler: ,

Açıklama

Salisilik asit, BHA’ların derinlemesine etki edebilen yapısını ortaya koyarak farklı sorunlar üzerinde başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlar.
Kan dolaşımını hızlandırıcı etki yapan asit, bu sayede hücre yenilenmesini de sağlar.
Yenilenen cilt hücreleri sayesinde cildin daha dayanıklı olmasına ve daha iyi görünmesine yardımcı olur.
Zamanla azalan kolajen üretimini destekleyen salisilik asit, daha canlı ve enerjik bir cilt ve sebum salgısının dengelenmesini sağlar.
Salisilik asit derinlemesine etki ederek, gözeneklerin küçülmesini sağlar.

Bunu sağlarken gözeneklerde biriken siyah noktaları ve kirleri de temizler
Güneşin zararlı etkileri nedeniyle ya da ilaç ve hormonların etkisiyle meydana gelen lekelerin azaltılmasında da etkili olan salisilik asit, cilt lekelerine sebep olan pigmentlere ulaşır.
Düzenli kullanım sonucu, leke görünümünde ciddi bir azalma sağlar.
Ciltte yağ dengesini sağlayan bu asit ile var olan sivilcelerin azalmasını sağlayabilir ve antibakteriyel özelliği ile yeni sivilce oluşumunu engelleyebilirsiniz.
İlerleyen yaşa bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklık ve sarkmalar konusunda yardımcı olur.
Ölü deriyi soyduktan sonra; en güçlü cilt tabakasının açığa çıkmasını sağlayan asit, kırışıklık görünümünü azaltır.
Cildin kaybettiği elastikiyeti de yeniden kazandırarak, sarkmalara karşı toparlayıcı etki yapar.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…