(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Setil Stearil Alkol – Cetyl Stearyl Alcohol

 55,00 400,00

Setil Stearil Alkol  Kozmetik için uygundur.

INCI Name : Cetyl Stearyl Alcohol
CAS No: 67762-27-0
Fiziksel Yapısı: Beyaz payet, pul
Çözünürlük: Yağda çözünür

Stok kodu: SETILSALKOL Kategoriler: , ,

Açıklama

Cetyl Stearyl Alcohol

Setil Stearil Alkol bir emülgatördür.

 

  • Su içinde yağ emülsiyonlarında
  • Yağ içinde su emülsiyonlarında kullanılmaktadır.
  • Su içermeyen formülasyonların stabilizasyonundan sorumludur.

Setil Stearil Alkol Kullanım Alanları;

  • saç şampuanları,
  • saç kremleri,
  • temizleme sütleri ve yağları,
  • duş jelleri,
  • vücut losyonları,
  • el ve ayak kremleri,
  • tıraş sonrası kremler,
  • vücut peelingi,
  • bronzlaştırıcılar,
  • kırışık önleyici kremler,
  • epilasyon hazırlıkları,
  • maskaralar,
  • dudak balzamları,

Cetyl Stearyl Alcohol mumsu katı yapıdadır.  Kozmetik formülasyonlarında popüler bir emülgatördür.

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…