(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Sumac Wax – Sumak Mumu

 140,00 925,00

Açıklama

Sumak mumu nedir?

Sumac wax, Japon mumu, bitkisel mum veya Japon odun wax olarak bilinen sumak mumu, açık sarı granül veya topak görünümünde olan doğal bir bitkisel mumdur. Sumak meyvesinin kabuğundan (lak tohumunun çekirdeği) elde edilen, erime noktası yüksek ve asit değeri düşük, elastikiyeti ve esnekliği yüksek, mükemmel parlaklığa sahip bir yağdır. Sumac wax, yumuşatıcılar ve modern kozmetiklerin liflerinin yağlanmasında, vernik, gliserin, linoleik asit, palmitik asit, stearik asit vb. hammadde olarak kullanılabilir. Üretimde önemli temel hammaddeler olan balmumunun hidrolizi ile elde edilebilir.

Erime noktası (derece) : 45-53

Diğer bitki mumlarından farklıdır. Nemlendirici, nüfuz edici, su geçirmez, yağlayıcı, hassas ve elastik özelliklere sahiptir ve sıklıkla kozmetikte viskoziteyi kontrol etmek için kullanılır.

Hoşunuza gidebilir…