(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Soya Mumu – Soy Wax

 50,00 340,00

Soya Mumu (Soybean Wax). El yapımı kozmetik üretimi içindir.
INCI Name: GLYCINE SOJA & HYDROGENATED VEGETABLE OIL
CAS NO: 22-7 / 68334-28-1

Stok kodu: SOYWAX Kategoriler: , , ,

Açıklama

Soya Mumu – Soy Wax

Mum üretimi son zamanlarda doğal sabun yapımı kadar popüler ve eğlenceli bir uğraş olmuştur.Mum yapımına merak arttıkça endüstriyel anlamda içerikler ve bileşenlerin çeşitleri de artmıştır. Temel olarak birkaç mum yapım malzemeleri vardır bu uğraşının. Bunlar; wax, mum fitili, mum kalıbı ve isteğe bağlı olarak mum boyası ve kokusudur. En popüler olarak kullanılan wax çeşidi Parafindir. Parafin(1), petrolden elde edilen bir yan üründür. Maliyeti düşük ve kolay bulunabilir olması onu sektörde popüler hale getirmiştir. Ancak doğal ürünlere ve çevre bilincine merak arttıkça parafin wax’ ın alternatifleri ortaya çıkmıştır. Bunlar; Soya mumu, hindistancevizi mumu, palm mumu, avokado mumu, pirinç mumu vs olarak liste uzayıp gitmektedir. Şüphesiz ki bunlar içerisinde en popüler olan bitkisel mum Soya wax’tır. Üretim yeri dünya genelinde Çin, Abd, Arjantin ve Hindistandır. İçeriğinin bitkisel olması ve uzun süre kullanılabilir olması öne çıkaran en önemli özelliklerindendir. Şimdi Soya mumu faydaları nelerdir? Toptan soya mumu (soy wax) satışı? Sorularını yanıtlayalım.

Soya Mumu Faydaları nelerdir?

  • Sabunaria olarak satışını yaptığımız soya mumu %100 doğal içeriklidir.
  • Aynı zamanda bitkisel içerikli olmasından dolayı vegandır.
  • Doğallığından dolayı toksit içermemektedir.
  • Sürdürülebilirdir. Doğal kaynaklardan elde edilmiştir.
  • Suda çözünebilmektedir. Dolayısıyla parçalanabilmektedir. Çevreye karşı duyarlıdır.
  • Soy wax, Parafine göre daha uzun süreli yanar.

Neden Bizden Almalısınız?

Bizim mumumuz %100 doğal soya içeriğe sahiptir. Bu önemli bir detaydır çünkü malasef her içerik %100 soya içermeyebiliyor. Aynı zamanda kullanım amacına bağlı olarak 2 çeşit farklı formumuz vardır. Size gerekli olan analiz raporlarımız ve msds, tds sertifikalarımızda mevcuttur. Satmış olduğumuz mumların kullanımına uygun esans ve boyalarımıza da ulaşabilirsiniz. Bununla beraber diğer bitkisel wax türlerimiz ile kozmetik amaçlı mumlarında üretimini gerçekleştirebilirsiniz.

Toptan Soya Mumu (wax)

Genellikle hobi olarak başlayan bu uğraş daha sonraları, iş biçimi olarak devam etmektedir. Her ne kadar soya parafin olarak ta adlandırılsa da soya mumunu sadece düşük miktarlarda değil, toptan olarak ta satışımızı gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda  mum yapım malzemeleri için gerekli olan tüm hammaddelerin tedarik ve satış sürecinde bulunmaktayız.

 

 

Hoşunuza gidebilir…