(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Aloe Vera Yağı

 17,00 145,00

Aloe vera yağı (Aloe Vera Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Aloe Barbadensis Leaf Oil 

OriginTurkey (Türkiye)

CAS NO : 85507-69-3

Üretim Metodu / Method of Production : Maceration (Maserasyon) / Olive Oil (Zeytinyağı)

 

Temizle
Stok kodu: ALOE01 Kategoriler: , ,

Açıklama

ALOE VERA YAĞI

Aloe Vera Oil

Kraliçelerden, Romalı Hekimlere… Günümüzün En Trend Güzellik Ritüeli…

Aloe Vera’yı şüphesiz güzellik bakım ritüellerimiz arasına mutlaka almışızdır. Doğal ürünlerin yeni yeni kullanılmaya başlandığı dönemlerde, Aloe Vera ülkemizde çok da ünlü değilken, doğal ürün satışı yapan bazı firmalar seminerler düzenlerlerdi. Orada Aloe Vera’nın özellikleri anlatılır, hatta insanlar üzerinde denenerek bitkinin cilde nasıl anında etki ettiği anında gösterilirdi. Sonradan evlerimizde, balkonlarımızda yetiştirip; reklamlarda, marketlerde güzellik ve bakım merkezlerinde, spa’larda çokça rastlar olduk Aloe Vera’lı ürünlere…
Kozmetik sektöründe özellikle doğal sabun yapımında, toniklerde, losyonlarda, kremlerde, şampuanlarda, dudak balmlarında ve daha birçok üründe Aloe Vera Yağı sayısız faydalarından dolayı kullanılmaktadır. Çok eski dönemlerde kraliçelerin, Romalı hekimlerin güzellik ve bakım için yararlandığı şifa kaynağıdır Aloe Vera Yağı…
Aloe Vera bitkisinin yapraklarının gövdesi, bol miktarda jelatin sıvı içerir. Bu sıvıya “Aloe Vera’nın Özü” de denir. Bu öz yapısında A, C, E, B1, B2, B3, B6, folik asit ve kolin vitaminlerini içerir. Kalsiyum, magnezyum, demir, çinko, manganez, potasyum, sodyum ve bakır gibi mineralleri de içeriğinde bulundurur. Aloe Vera’da özünde salisilik asit bulunmaktadır. Ayrıca Aloe Vera bitkisi insan vücudunun ihtiyacı olan çok sayıda aminoasidi bünyesinde bulundurur. Aloe bitkisinin bilinen 300 türü vardır ancak özellikle sağlık ve güzellik alanında kullanılan türü Aloe Barbadensis yani Aloe Vera en çok bilinenidir. Aloe kaktüs benzeri bir bitkidir. Kuru, sıcak iklimlerde yetişir. Bitki yaprağının iç kısmında bulunan jölemsi madde Aloe Vera jelidir. Aloe lateksi ise bitkinin altında yer alan sarı renkte bir maddedir.
Saç bakımından, cilt bakımına aklınıza gelen tüm güzellik ürünlerinde hiç kuşkunuz olmadan kullanabileceğiniz, her derde deva diye adlandırabileceğimiz Aloe Vera Yağı’nı stoklarınızda mutlaka olmasını tavsiye ederiz.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…