(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Amla Yağı – Amla Oil

 80,00 1.175,00

Amla Yağı (Juniperus Communis Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Phyllanthus Emblica Oil

CAS No : 90028-28-7

Açıklama

Amla Yağı

Ayurveda tıbbın ana bileşenlerinden biridir ve sağlık, saç ve cilt faydaları için geleneksel olarak kullanılmıştır. Ayrıca vücuttaki oksidatif stresi azalttığı bilinen antioksidan özellikler açısından da zengindir. Saç için faydalı olan C, E vitaminleri ile antioksidanlar açısından zengindir. Doğu Asya’da güzellik ve bakım amaçlı yüzyıllardır kullanılmaktadır. Bitkisel yağ olarak, bir dizi saç problemini tedavi etmek için en etkili ve yaygın olarak kullanılan şampuan ve krem bileşenlerinden biridir.

Faydaları Nelerdir?

–          Amla yağı Saçları Güçlendirir.

–           Saçları nemlendirir

–           Kepeğe karşı etkilidir

–           Saç dökülmesini azaltır.

–           Egzama ve mantar enfeksiyonlarını iyileştirmeye yardımcı olur.

–          Bitkisel yağ olarak Anti Ageing özelliği taşır.

–           Cilt ve saçta kuruluğu azaltır.

–           Cilde parlaklık verir.

–           Gözenekleri iyileştirir.

 

Amla Yağı hangi ürünlerde kullanılır?

  • Şampuan
  • Saç kremi
  • Saç losyonu
  • Saç maskesi

 

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…