(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Defne Yaprağı Ekstraktı

 30,00 113,00

Defne Yaprağı Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: DFNEKS Kategoriler: ,

Açıklama

Defne yaprağı Antik Yunan ve Roma döneminden beri kullanılan, Ege ve Akdeniz bölgesinde yaygın olan bir bitki türüdür.
Güzel kokusu ve hoş tadı ile ilgi çeker.
Kozmetik sektöründe de çokça defne yaprağı, krem, sabun ve şampuan gibi kişisel bakım ürünlerinin de ham maddesidir.
Bu yapraklar, vitamin, bakır, potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, selenyum ve manganez barındırır.
Aynı zamanda çok güçlü biri atienflamatuvar etkisine sahiptir.

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…