(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kakao Yağı (Deoderize) – Cocoa Butter

 380,00 6.000,00

Deoderize kakao yağı. Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI: Theobroma cacao Seed Butter

CAS Number: 8002-31-1

Erime Sıcaklığı: 34–38 derece

Açıklama

Deodorize Kakao Yağı Nedir? Ne işe yarar? inci name? Deodorized Cocoa Butter

Deodorize Kakao Yağı (Theobroma Cacao Seed Butter) nedir? Genellikle orta ve güney Amerika bölgesine ait Theobroma adı da verilen kakao ağacının tohumundan elde edilen bitkisel bir yağdır. Bu tohumlar toplandıktan sonra güneşte kurutulmaktadır. Daha sonra kavrulan tohumların preslenmesi ile elde edilmektedir. Antioksidanlar bakımından çok zengin olan Deodorized Cocoa Butter kozmetik sektöründe doğal cilt bakımı üretimi başta olmak üzere sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer bir yağ deodorize ise o yağın kokusu ham olan cinsine göre daha az yada yok denecek kadar azdır. Aynı zamanda rengi de daha açık demektir. Bu durumları oluşturabilmek için yağ belli işlemlerden geçmektedir. Doğal cinslerine göre deoderize olanlar işlem görmüş yağlardır. Genellik kozmetikte tercih edilmesinin sebebi üretilen ürünlerin kokusunu ve rengini daha kolay ayarlanabilir olmasındandır. Şimdi bu muhteşem yağ ile ilgili soruları cevaplandıralım. Kakao yağı ne işe yarar? Cilde sürülür mü? Toptan kakao yağı satın al.

Kakao Yağı (Theobroma Cacao Seed Butter) kozmetikte ne işe yarar?

  • Cilt kuruluğuna iyi gelmektedir. İyi bir nemlendirici olan Deoderize kakao yağı aynı zamanda cildi dıştan içe doğru iyileştirme işlevi de görmektedir.
  • Özellikle ev yapımı cilt bakım yapımında popüler bir ürün olan dudak balsamlarında sevilerek kullanılmaktadır. Çünkü hem kıvamı arttırmaya yardımcı olur hem de iyi bir nemlendiricidir. Aynı zamanda dudak çaylaklarına iyi gelmektedir.
  • Kakao yağının içerisinde polifenoller bulunmaktadır. Bu bileşen yapılan araştırmalarda yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olduğu ortaya çıkarılmıştır.
  • Tıraş kremi olarak nemlendirme özelliğinden faydalanmak için kullanılmaktadır. Sıcak suda kolayca erimekte ve gideri tıkamamaktadır.
  • Cilt kuruluğunu ve soyulmayı gidermek için harika bir yağdır. Jojoba, hint yağı ve argan yağı ile karıştırılıp kuru cilde uygulandığında çok iyi etkileri olacaktır.
  • Güçlü antioksidan özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde hücrelerin yenilenmesine yardım etmektedir.

Toptan deoderize kakao yağı satın al

Almak istediğiniz miktarlar fazla ise müşteri temsilcimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Sabunaria olarak kozmetik ve cilt bakım ürünleri üreticilerine hammadde tedariği gerçekleştirmekteyiz. Ürün çeşitleri ve istediğiniz miktarlar konusunda lütfen bizlere ulaşınız.

Ek bilgi

AğırlıkYok

Hoşunuza gidebilir…