(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Gotu Kola Ekstraktı – Gotu Kola Extract

 160,00 600,00

Gotu Kola Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir. CAS NUMBER 84696-21-9 INCI NAME CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT
Gliserin Bazlıdır. Suda Çözünür.
Inci name: Water, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Stok kodu: GKOLA Kategoriler: , , ,

Açıklama

Gotu Kola Ekstratı Nedir? Gotu Kola Extract

Antik çağlardan kullanılan bir bitkidir. Afrika ve Asya’nın sulak bölgelerinde yetişir. Kaplanların kavgadan sonra bu ota sürünerek yaralarını iyileştirmeye çalıştığı için “Kaplan Otu” olarakta adlandırılır. Tıbbi kökenli bir bitkidir. Geçmişte kullanıldığı gibi modern tıpta da sıkça kullanılmaktadır. Gotu Kola ekstraktı (extract), amino asitler, beta karoten, yağ asitleri ve fito kimyasalların güçlü bir kombinasyonunu barındırır. yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünlerinde kullanılmasının sebebi budur.

Faydaları Nelerdir?

  • Gotu Kola ekstraktı, Amino asitler, beta karoten, yağ asitleri ve fitokimyasallar içerir. Cilt kırışıklığını tersine çevirmek için üretilen krem ve serumların içeriğinde yer alır.
  • Triternen saponinler açısından zengindir yapıdadır. Cildin kolojen üretimini destekler.
  • Selülit kremlerinin içeriğinde yer alır.
  • Antioksidan görevi görür.

Gotu Kola Ekstratı ile Ne Yapılabilir?

  • Yaşlanma karşıtı serumlar, kremler ve losyonlar
  • Göz kremleri, göz serumları
  • Saç bakım ürünleri yapılabilmektedir.

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr

Hoşunuza gidebilir…