(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Misvak Ekstraktı – Miswak Extract

 150,00 575,00

Misvak Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir. Gliserin Bazlıdır. Suda Çözünür.
Inci name: Water, Glycerin, Salvadora Persica Bark/Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Stok kodu: MSVKEKS Kategoriler: , , ,

Açıklama

MİSVAK EKSTRAKTI

Misvak Ekstraktı Nedir? Geçmişten günümüze hiç bitmeyen bir gelenek! Özellikle kökleriyle, dallarıyla her yerde kullanılıyor. Aynı zamanda ekstresi mucizeler yaratıyor. Hatta Misvak Ekstresi Doğal Ekstraktlar listesinde. Bunun yanında cilt ve saçlarda inanılmaz etkileri var. Üstelik Misvak Ekstresi şampuan yapımı, krem yapımı, losyon yapımı için kullanılıyor. Bununla birlikte saç bakım ürünü yapımı, cilt maskesi yapımı, saç maskesi yapımı için tercih ediliyor. Çünkü Bitkisel Ekstraktlar olarak cilt serumu yapımı için hep o tercih ediliyor. Bu nedenle geleneksel Misvak ekstresi ile ilgili bilinmeyenler…

Misvak Nedir? Cilt ve saçlar için faydası nedir?

-Misvak bitkisinin içerisinde doğal bileşikler bolca bulunur. Hatta ekstresi ekstraksiyon işlemi ile elde edilir. Bu yüzden içerisinde uçucu yağlar bulunur.

-Tanninler, flavoninoidler, silikai kalsiyum da vardır. Aynı zamanda Misvak Ekstraktı karbonat ve C vitamini zenginidir. Bunun yanında dişler için de faydalıdır.

-Özellikle Antimikrobiyal etkileri vardır. Bu yüzden ciltteki bakteri ve mikroplarla savaşır.

-Başka bir deyişle Misvak Ekstresi akne, sivilce ve enfeksiyonlarda etkilidir. Bitkisel Ekstraktlar listesindedir.

-Antioksidan etkileri vardır. Bunun yanında cilt için serbest radikallerle savaşır.

– Üstelik cilt temizleme ve arındırma için bolca kullanılır.

-Lakin cilt tonunu eşitlemede ünlüdür. Çünkü cildin pH dengesini korur. Aynı zamanda cilt sorunlarının önlenmesinde etkilidir.

-Saçlar için etkisi büyüktür. Misvak Ekstresi sonuçta saçların yağ dengesini sağladığıyla tanınmaktadır.

-Hatta saçların ışıltılı olmasını sağlar. Doğal Ekstraktlar olarak bu nedenle saçları ayrıca besler. Özellikle uzamasında yardımcıdır.

Sabunaria kalitesi ile Misvak Ekstresini kullanabilirsiniz. Özellikle cilt serumu yapımı, şampuan yapımı, krem yapımı olarak idealdir. Bunun yanında losyon yapımı ve saç bakım ürünü yapımı formüllerinde kullanılmaktadır.. Aynı zamanda cilt maskesi yapımı ve saç maskesi yapımı için tüketilebilir. Bu yüzden Doğal Ekstraktlar olarak temiz içeriklidir. Başka bir deyişle Bitkisel Ekstraktlar listesindedir. Bundan böyle Misvak Ekstraktı nı listelerinize eklemekte acele etmelisiniz.

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr

Hoşunuza gidebilir…