(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

K 705 Koruyucu – Ecocert Onaylı

 85,00 630,00

K 705 Koruyucu </em> Kozmetik için uygundur.

<p><p><p><p><p><p><p><p>INCI Name : Benzoic Acid (and) Sorbic Acid (and) Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol
Fiziksel Yapısı: Sıvı
Çözünürlük: Suda çözünür
pH aralığı: 4-6
Kullanım oranı: %0.6-1.2

Stok kodu: K705 Kategoriler: , ,

Açıklama

 K705 Geniş Spektrumlu Koruyucu – Sharomix 705 Ecocert ve Cosmos Onaylı

K 705 nedir? Özellikle cilt bakım ürünlerinde ve kozmetik imalatında bakteri, mantar ve küflere karşı geniş spektrumlu koruyucudur. Sharomix 705, çevre dostu ve doğal içeriklere sahip kozmetik hammaddeleri için üretilmiştir. İçeriğinde paraben, formaldehit ve halojen içermemektedir. Aynı zamanda Sharomix705 ecocert ve cosmos onaylı organik ve doğal kozmetik üretimi için kullanılmaya uygundur.

Üretilen kozmetik ürünlerin raf ömrü çok önemlidir. Özellik su bazlı üretimlerde en sık karşılaşılan durum bakteri ve küflerin üremesidir. Bunun sonucunda ürünlerin rengi ve kokuları değişmekte aynı zamanda istenmeyen bir görünüm meydana gelmektedir. Kozmetik ve cilt bakım ürünleri üretenler bu gibi durumların önüne geçmek için koruyucular kullanmaktadırlar. Son dönemde doğal cilt bakım ürünlerine talepler artmaktadır. Organik ve doğal üretilen bakım ürünlerinin içerikle belirlenen standartlara uygun olmalıdır. Dolayısıyla Sharomix705 bu koruyucu tamda bu tarz üretimlere uygun bir alternative bileşendir.

Ecocert onaylı koruyucu K705 özellikleri nedir?

  • Geniş spektrumlu bir koruyucudur.
  • Sharomix 705 (K 705) bakteri ve mantarlar gibi mikroorganizmalara karşı etkilidir.
  • 80°C’ye kadar stabildir. Dolayısıyla daha yüksek sıcaklıklara maruz kalmamalıdır.
  • Ecoceert ve Cosmos onaylı koruyucudur.
  • pH 5.5 ve daha düşük ürünlere uygundur.
  • %0.6-%1.2 oranlarında kullanılmaktadır.
  • Yumuşak ve çevre dostu olan doğal bir koruyucudur.
  • inci name: Benzoik Asit (ve) Sorbik Asit (ve) Dehidroasetik Asit (ve) Benzil Alkol.’dür.
  • Suda çözünmektedir.
  • Şampuan, krem, sıvı sabun, duş jeli ve aynı zamanda saç kremi üretimleriniz için kullanabilirsiniz.

Saklanma Koşulları

Serin ve kuru bir yerde 40 derenin altında muhafaza edebilirsiniz.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…