(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Lavanta Yağı (Intermedia)

 30,00 315,00

Lavanta yağı-Intermedia (Lavender Intermedia Oil) . Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Lavandula Intermedia Oil

Origin : Turkey (Türkiye)

CAS No : 92623-76-2

Üretim Metodu / Method of Production : (Distillation) Distilasyon

Temizle
Stok kodu: LAVAN01 Kategoriler: , ,

Açıklama

LAVANTA YAĞI – INTERMEDIA

Lavender Intermedia Oil

Doğal Sabunların Lavanta Yağı ile Buluşması…

Mor çiçekleri ile son yıllarda birçok bölgede ekimi yapılan lavanta bitkisinden elde edilen Intermedia Lavanta Yağı kendine özgü bir koku ve renge sahip yağ kalitesi bakımından özellikle doğal sabun yapımında çokça tercih edilmektedir.

Intermedia Lavanta Yağı lavanta kokusunu yoğun bir şekilde hissettirme özelliği olan bir yağdır. Çok az miktarda kullanıldığında da etki alanı geniştir. Intermedia Lavanta Yağı aromatik bitkisel yağ olması sayesinde doğal sabunlarda, kozmetik ürünlerde, parfümlerde, temizlik ürünlerinde şampuan ve losyonlarda kullanılır.

Anti-bakteriyel olarak da bilinen birkaç damla Intermedia Lavanta Yağı ile evinizde tertemiz, sakinleştirici bir koku elde edebilir, baş ağrılarını dindirebilir, rahat bir uyku çekebilir hatta cildinize ferahlatıcı bir etki kazandırabilirsiniz. Intermedia Lavanta Yağı daha kaliteli dinlenmenin keyfini çıkarmanızı ve uyku sürenizi artırmanızı sağlayacaktır. Ayrıca yatıştırıcı erdemleri sayesinde rahatlamanıza ve endişenizle savaşmanıza yardımcı olacaktır. Intermedia Lavanta Yağı aynı zamanda doğal güzellik bakımları için idealdir ve cildinize istediğiniz ışıltıyı verir. Nitekim Intermedia Lavanta Yağı yenileyici özellikleri sayesinde cildinizi korur ve destekler.

Intermedia Lavanta Yağı’nın akneye yatkın ciltler için de faydaları vardır. Lavantayı yüz maskesi olarak kullanabilirsiniz, bu da berrak ve taze bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Kepekli saçların bakımında da Intermedia Lavanta Yağı’ndan yardım alabilirsiniz, bunun için kafa derisini birkaç damla lavanta yağı ile ovalamanız yeterli olacaktır. Kuru ya da pütürlü cildi, güneşten yanmış dudakları Intermedia Lavanta Yağı ile nemlendirebilirsiniz. Intermedia Lavanta Yağı kuru, hassas veya yağlı tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinize beslemekle kalmaz ayrıca rahatlamasını sağlar. Lavanta cilt hücrelerine oksijen ve besin akışını artırarak, dolaşım sistemini güçlendirir. Cildin daha ışıltılı görünmesine yardımcı olur.

Bu tip farklılıkları bir yana koyacak olursak, lavantanın da birçok faydası bulunmaktadır. Her şeyden önce çok daha dayanıklı bir bitki ve verimliliği dolayısı ile çok daha geniş alanlarda ekimi yapılmaktadır. Bu türden yağ elde etmek çok daha ucuz olduğundan dolayı endüstride de daha yaygın olarak kullanılmaktadır.

Cildinizi kaliteli ve dost ürünlerle buluşturmak istiyorsanız, satışlarınızın artması, verim kazanması sizin için önemliyse, arkadaşlarınıza ve en sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediyeler verecekseniz Intermedia Lavanta Yağı tam size göre!

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…