(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Maydanoz Tohumu Yağı

 18,00 124,00

Maydanoz tohumu yağı (Parsley Seed Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Parsley Seed Oil

Origin : Turkey (Türkiye)

CAS No : 84012-33-9

Temizle
Stok kodu: MAYD01 Kategoriler: , ,

Açıklama

MAYDANOZ TOHUMU YAĞI

Parsley Seed Oil

Güzelliğinizin Detoksu Maydanoz Tohumu Yağı…

Zengin içeriğiyle yemeklerimizde, salatalarımızda sıklıkla tercih ettiğimiz maydanozun tohumlarından soğuk pres yöntemiyle elde dilen Maydanoz Tohumu Yağı son dönemlerde kozmetik ürünlerinde, güzellik ve bakımına önem veren kişilerin en çok tercih ettiği doğal yağ seçeneği olarak göz doldurmaya devam etmekte…

Hayatımızdan hiç eksik etmediğimiz maydanozun binlerce faydalarını zaten biliyoruz. Diyet yaparken, spordan, spa’dan önce vücudumuzdan toksinleri atmak istediğimizde yaptığımız maydanoz kürleri, smoothie’leri istediğimiz o doğal ferahlığı bizlere veriyor. Yazarken, konuşurken “maydanoz” mu?, “maydonoz mu?” diye bizleri çelişkiye sokan maydanoz gibi maydanozun tohumundan elde edilen yağların da birçok faydası var!

Maydanoz Tohumu Yağı aromatik tadıyla güçlü bir şifa kaynağı olduğunu söylersek yanlış olmaz. İçeriğindeki vitamin, mineral kaynaklarıyla çok zengin ve faydalı bu yağ, farklı alanlarda olumlu sonuçlar vererek doğal sabun, krem, losyon, dudak balmı, şampuan yapımında da etkili olduğu kanıtlanmıştır. Maydanoz Tohumu Yağı K ve A vitaminleri bakımından oldukça zengindir. İçeriğinde özellikle yüksek oranda C vitamini barındırır. Günümüzde doğal ve sağlıklı beslenmek isteyen kişilerin tercihi maydanoz yağı ürünleri oldukça şifalı bitkisel yağ çeşitlerinden biridir.

Özellikle cildinizin parlak görünmesini istediğinizde, el ve yüz bakımına önem veriyorsanız, kullandığınız kaliteli bir yağ ile yaptığınız doğal bir sabun size istediğiniz huzuru verecektir. Saçlarınızın ışıltılı ve güzel parlaması ve daha arzu ettiğiniz birçok ışıltı; içerdiği antiseptik özellikler sayesinde Maydanoz Tohumu Yağı ile mümkün olacaktır.

Tabiatın bize sunduğu onca güzelliklerden yeşilin en naif tonu maydanozun güzelliğinin hayat bulduğu Maydanoz Tohumu Yağı ile bambaşka hayallere yolculuk yapmaya, satışlarınızı kuvvetlendirmeye hazır mısınız?

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…