(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Misk Esansı

 80,00 590,00

Misk Esansı. Sabun ve krem üretimi içindir.

Stok kodu: MSKESNS Kategoriler: , ,

Açıklama

MİSK ESANSI

Şiirleri sever misiniz? Özellikle divan edebiyatında şiirlerde “misk” ten bahsedilir. Başka bir deyişle  “Sevgili misk kokar, sevgilinin saçının kokusu misktir, bu koku aşığı kendinden geçirir” gibi dizeler vardır. Misk aynı zamanda güzel koku demektir. Bu yüzden sevdiğimiz kişilerin “saçları, elleri, yüzü misk gibi kokar” deriz. Bu nedenle ürünlerinizde Misk Esansı  kullanmayı seviyorsanız Evde Doğal Sabun Yapımı ve Krem için esans seçimlerinizde Misk kokusu mutlaka denenmeli!

 

Misk nasıl bir kokudur?

 

Öncelikle odunsu kokuları duymuşsunuzdur. Bunun yanında topraksı ve odunsu olarak tarif ettiğimiz kalıcı kokulardır. Ancak birçoğumuz bu kokuların ağaçtan alındığını düşünürüz. Lakin durum böyle değildir. Kısacası misk kokusu gül ve papatyalar gibi çiçeklerin özlerine benzer bir yapıda güzel bir kokudur.

 

Neden Misk Esansı tercih etmeliyiz?

 

Bu esansın en önemli özelliği ve şaşırtıcı tarafı erkek ceylan tarafından üretilmiş olmasıdır. Ceylan dışında da misk kokusunu kimse üretemez. Üstelik doğanın bizlere sunduğu en büyük nimetlerden birisidir. Aynı zamanda yumuşak ve temiz kokusu vardır. Güzellik endüstrisinde bu koku çok özel olarak kullanılır. Bu nedenle çok popülerdir. En çok satan esanslarımız arasındadır. Sonuçta misk kokusunun parfüm dünyasında tatlımsı bir notası vardır. Bu yüzden Evde Doğal Sabun Yapımı aşamalarının aranan esanslarından bir tanesidir.

 

Misk hakkında bilmediklerimiz…

 

-İlk olarak yaptığınız ürünlerinizde “doğadan ilham aldık” sloganından yola çıkabilirsiniz. Çünkü hepimiz biliyoruz ki; kokuların tamamı direkt olarak doğadan alınır. Doğadan ilham alınarak hazırlanır.

-Öncelikle misk kelimesi dilimize Farsça’dan gelmiştir. Sözlük anlamı hoş ve güzel kokudur.

-Üstelik misk kokusu sakinleştirici bir etkiye sahiptir. Kokusu bizleri rahatlatır.

-Aynı zamanda doğal bir ağrı kesici olmasıyla tanılır.

-Bununla birlikte misk kozmetik sanayinde yağ, ekstrak, esans gibi birçok alanda kullanılmaktadır.

Krem için esans sürecinizde misk kokusu doğal kremlerinize farklı bir ambiyans getirecektir.

 

Sabunaria kalitesi ve güvenilirliği ile sizlere sunduğumuz Misk Esansı ile Çiçek Esansı seçiminiz kolaylaşacaktır. Kaliteli bir misk kokusu ürünlerinizde kendini gösterecektir. Evde Doğal Sabun Yapımı ve Krem için esans seçimlerinizin gözde kokusu olacaktır.

Ek bilgi

Kaç kg

20 gr, 50 gr, 100 gr, 250 gr

Hoşunuza gidebilir…