(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Olus Yağı (Butter)

 190,00 1.400,00

Olus Yağı (Olus Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Olus (Vegetable) Oil

CAS No : 68956-68-3

Temizle

Açıklama

Olus yağ bazlı ürünlerde kolayca sürülebilir ve pürüzsüz, kadifemsi bir his verir. Kremler, balzamlar ve body butter için ideal bir üründür. Oksidasyona karşı kararlılık, oklüzivite ve trans-epidermal su kaybının (TEWL) azaltılması. İstenen korumayı sürdürürken hafif emülsiyonlar oluşturur. Omega-3 ve omega-6-yağ asitleri ve E Vitamini açısından zengindir. Olus yağı cildi UV kaynaklı yaşlanmaya karşı korur, antioksidan ve antibakteriyeldir.Uzun bir raf ömrüne sahiptir.

OLUS YAĞI ne için kullanılır?
Olus yağı, yüz bakım ürünleri, cilt bakımı, bebek kremleri, vücut ve masaj yağları, saç, güneş bakımı, kozmetikler, ayak bakım ürünleri gibi çeşitli ürünlerde kullanılmaktadır. Cildi yumuşatır, pürüzsüzleştirir. Olus yağı, cildin nem kaybını önleyen mükemmel bir yumuşatıcı ve nemlendiricidir. Kuru ve hassas ciltler uygun bir üründür.

Ek bilgi

AğırlıkYok
Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…