(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Papatya Esansı

 65,00 490,00

Papatya Esansı<em> (Chamomile  Fragrance). Sabun üretimi içindir.

Stok kodu: ESANS-PAPAT Kategoriler: ,

Açıklama

PAPATYA ESANSI – Chamomile Fragrance

Baharın En Güzel Kokusu ile Canlanın! Baharın geldiğini müjdeleyen, en sevdiğimiz çiçeklerden biri olan papatyaların o sevgi dolu kokusu, doğal ve narin sabunlarınızda zarafet kokusuna dönüşecek, verdiği neşe sizleri bambaşka diyarlara sürükleyecektir. Temiz sevgi, sevginin en saf halini anlatan papatyalar, yeniden doğuşu simgeler. Kokunun en doğal halidir. Yumuşacık ciltlerimizin, suyumuzun, sabunumuzun en saf halidir. Ellerimizi her yıkadığımızda içimizden yeniden doğan o aşkın sembolüdür papatya esansı. Latince adı “güzel”, “zarif” anlamına gelen “bellis” diye de anılmaktadır. Bolluk ve sıhhat anlamını ifade eder. Sadece görünümleri ile değil, kokuları ile de sakinlik kaynağıdır papatya kokusu. Yoğun geçen günlerinize elinizi, yüzünüzü yıkadığınızda bir nebze nefes katan, rahatlatan kendine özgü, özgür bir çiçektir, kırılganlıklarına rağmen güçlü çiçeklerdir. Özellikle krem esansı olarak Papatya kokusu cilt bakım ürünlerinin  gözdesidir. Şampuan esansı olarak sıklıkla tercih edilse de, erit dök sabun esansı olarak ta sevilerek kullanılmaktadır. Kozmetik esansları içerisinde ayrı bir yeri olan papatya parfümü muhakkak elinizin altında olmalı.

Papatya esansı kozmetik olarak kullanımı

Papatya esansını, doğal sabun esansı olarak kullanılabilmektedir. Özellikle soğuk üretim sabunlarda kullanıma uygun bir esanstır. Karışımın hızlıca katılaşmasına neden olmaz. Dolayısıyla kalıba dökmeniz için yeterli kıvamı sağlamaktadır. Aynı zamanda krem esansı olarak ta tercih edebilirsiniz. Papatya yağı ve ekstraktı yapmış olduğunuz kremleri parfümü ile birlikte bütünleştirebilirsiniz. Oda kokusu ve difüzör parfümü olarak ta kullanabileceğiniz chamomile fragrance yaşam alanlarınız havasını değiştirecektir. Erit dök sabun esansı olarak az bir miktar kullanmanız yeterli olacaktır. sıvı sabunlarda ve şampuanlarda esans olarak ta kullanabilirsiniz.

 

Ek bilgi

Kaç kg

20 gr, 50 gr, 100 gr, 250 gr

Hoşunuza gidebilir…