(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Papatya Yağı

 12,00 88,00

Papatya yağı (Chamomille Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Chamomilla Recutita Oil

Origin : Turkey (Türkiye)

CAS No : 8015-92-7

Üretim Metodu / Method of Production : (Distillation) Distilasyon

Temizle
Stok kodu: PAPAT01 Kategoriler: , ,

Açıklama

PAPATYA YAĞI

Chamomille Oil

Cildiniz için Naif Bir Detoks Mucizesi…

Hepimiz cildimiz için yepyeni bir tazelik ister, tepeden tırnağa canlılığımızla, gülüşümüzle ve doğallığımızla ışıldamak isteriz. Güzellik ve bakıma önem veren, görünüşüne dikkat eden tüm bireylerin isteğidir bu! Tam da bu aşamada; doğal ürünler kullanarak yaptığımız kaliteli doğal sabunlar, şampuanlar, kremler, losyonlar ve dudak balmları ve daha birçok ürün devreye girer. Cildimizi tanıyıp öğrendikçe kullandığımız malzemelerinde kaliteli olmasının ne kadar çok önemli olduğunu anlarız.

Biliyoruz ki; bitkilerden elde edilen yağlar pek çok alanda kullanılmaktadır. Şimdi sizlere baharı simgeleyen naif bir güzellikten bahsetmek istiyoruz!

Papatya çiçeğinin özlerinden elde edilen Papatya Yağı; kışların ılık geçtiği yerlerde ve Akdeniz Bölgesi’nde tamamen doğal bir şekilde elde edilir. Saç ve cilt üzerinde iyileştirici ve güzellik verici etkisiyle bilinen doğal ve bitkisel bir yağ çeşidi olan Papatya Yağı cilde uygulandığında pürüzsüz bir etki bırakır, cildi parlatır ve cildin daha yumuşak olmasını sağlar. Papatya çiçeği saç açma işlemlerinde kullanılmasının yanı sıra Papatya Yağı’da dolaşan saçların açılmasında büyük bir faydası vardır. Papatya Yağı’nın kişi üzerinde en etkili sonuç verdiği bölge cilttir. Bu bağlamda Papatya Yağı kullanılarak yapılan doğal bir sabun, krem, losyon ya da dudak balmı istenilen o özel doğallığı sizlere sunacaktır.

Papatya Yağı cildin pürüzsüz görünmesini sağlamasının yanı sıra cilde dokunulduğunda daha ipeksi ve yumuşak bir his oluşturur. Papatya Yağı ile yapılan doğal bir sabununda düzenli kullanımda akne sivilcelere iyi geldiği de bilinmektedir.

Cildiniz için güzellik mucizesi papatyanın tüm naifliğini, asaletini doğal sabunlarınızda hissetmek için acele etmelisiniz. Papatya Yağı’nı listelerinize hemen eklemekle satışlarınıza hız kazandırabilirsiniz.

Papatya çiçekleri kadar mutlu, güzel günler dileklerimizle…

Papatya Yağı ile tarifler

 


Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…