(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Polysorbate 80 – Polisorbat 80

 40,00 290,00

Polysorbate 80 Kozmetik için uygundur.

INCI adı: Polisorbat-80
CAS: 9005-65-6

Stok kodu: PLYSR Kategoriler: , ,

Açıklama

Polisorbat (Polysorbate ) 80 Nedir?

Polysorbate 80, farmasötiklerde ve gıda hazırlamada kullanılan bir emülgatörlerdir. Özellikle kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. En önemli görevlerinden biri su ve yağ bazlı bileşenler arasında bir bağ kurarak karışıp birleşmelerine olanak sağlar. Polisorbat 80 bileşenlerin uygun bir şekilde dağılmasını sağlamak amacıyla kremlerde, losyonlarda, serum ve makyaj formüllerinde tercih edilmektedir.  Bununla beraber polisorbat80 kozmetikte uçucu ve sabit yağları su bazlı ürünlere dönüştürmek için de kullanılmaktadır. Aynı zamanda güvenli, iyonik olmayan bir emülgatördür. (Polisorbat 80 nedir?)

Polisorbat 80 ne işe yarar?

  • Emülsiye edicidir.
  • Yüzey aktif maddedir.
  • Su içinde yağ ve yağ içinde su emülsiyon sistemlerini kaplamak için Lesitin gibi bir ko-emülgatör ile birlikte kullanılabilir.
  • Viskozite değiştirici, dengeleyici ve dağıtıcı madde için mükemmel bir çözücüdür.
  • Koyulaştırıcı ve viskozite düzenleyicidir.

Polisorbat80 kullanım alanları?

Polisorbat80, yağ ve suyun birbirine bağlanmasına yardımcı olmaktadır. Iyonik olmayan emülgatör sınıfına girmektedir. Lesitin gibi bir yardımcı emülgatör ilede birlikte kullanılmaktadır. Çok yönlü ve farklı özellikleri sebebiyle kozmetik dışında bir çok sektörde tercih edilmektedir. Emülgatör özelliğinin dışında çözündürücü olarakta kullanılmaktadır. Kullanım alanları genellikle şampuanlar, vücut yıkama ürünleri,losyonlar, kremler ve banyo toplarıdır. Banyo topları üretiminde tercih edilmektedir. Yağların ve boyanın küvete yapışmasını önlemektedir. Aynı zamanda saç bakım ürünlerinde yayılabilirliği arttırmak içinde tercih edilmektedir. Bunun yanında göz farı ve ruj gibi ürünlerde pigmentlerin düzgün dağılmasına yardımcı olduğundan dolayı uygulama alanı bulmaktadır. Ayrıca Polisorbat 80 bireysel olarak uçucu yağların, ıslatma maddesinin, viskozite değiştiricinin, stabilizatörün ve dispersiyon maddesinin mükemmel bir çözücüsüdür.

Banyo Bombası

Vücut Yıkama

Banyo yağı

Losyonlar ve Kremler

Sıvı Şampuan

Tuz ve Şeker Peelingleri

Cilt Bakım Temizleyicileri

Makyaj Pudraları ve Fondötenleri

 

Toptan Kozmetik Hammaddeleri; Msa kozmetik olarak bir çok ürünün satışını gerçekleştirmekteyiz. Ürün listemizde esanslar, bitkisel yağlar, waxlar, koruyucular, silikonlar, mika boyalar, emülgatör vb birçok ürün bulunmaktadır. Toptan kozmetik hammadde alımlarınızda lütfen bizimle mail yada telefon yolu ile iletişime geçiniz.

 

 

 

 

 

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…