(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) – Granül

 95,00 700,00

Sodium Cocoyl Isethionate 

INCI Name : Sodium Cocoyl Isethionate
CAS No: 61789-32-0
Fiziksel Yapısı: Beyaz pul (Granül)

Stok kodu: SCI Kategoriler: , , ,

Açıklama

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) – GRANÜL

Sodyum Cocoyl Isethionate, hindistancevizi yağının yağ asidi esterlerinin türevlerinden elde edilen bir tür anyonik yüzey aktif maddedir. Sci, dışarıdan küçük granüller halinde beyaz bir tozdur ve sıcak suda iyi çözünür. Sodyum Cocoyl Isethionate %84 aktif madde içerdiğinden kullanımı oldukça ekonomiktir. Mükemmel,  köpük verir ve cilt üzerinde hoş, nemlendirici bir etkiye sahiptir. Sodyum Cocoyl Isethionate cildi ve saçları kurutmaz. Katı şampuanlar  için en popüler yüzey aktif maddelerden biri. Hem yumuşak hem de sert suda çalışır.

Özellikleri :

– güçlü köpük oluşturucu madde;
– temizlik;
– cilt ve saç proteinlerini yok etmez;
– Çevre dostudur, biyolojik olarak parçalanabilir.

Kozmetik kullanımı:

Dozaj:
– durulanan ürünlerde %65’e kadar,
– durulanan ürünlerde %17’ye kadar.
Kullanım alanları:
– katı şampuanlar, kalıp sabunlar
– kişisel bakım ürünleri
– bebek deterjanları
– yüz temizleme jeli, tıraş köpüğü

 

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…