(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Sodium Lauryl Ether Sulphate (SLES)

 40,00 165,00

SLES . Kozmetik üretimi içindir.
Cas no: 151-21-3
Incı Name: Sodium Lauryl Ether Sulphate

 

Stok kodu: SLES-1 Kategoriler: , ,

Açıklama

SLES Nedir?

Sodium Lauryl Ether Sulphate günlük yaşantıda sıkça karşımıza çıkan bir kimyasaldır. Özellikle bulaşıklardan, giysilerden ve cildimizden kirlerin çıkarılması için aktif rol oynar. Bu tarz maddelere yüzey aktif maddeler denir. Kozmetik sektöründe diğer bir rolü köpük verme özelliğidir. Bu yüzden dolayı Sles şampuan, duş jeli, diş macunu ve deterjan yapımında sıklıkla kullanılır.

Sles Kullanım Alanları;

  • Sıvı bulaşık deterjanı
  • Sabun
  • Şampuan
  • Vücut yıkama
  • Köpük banyosu
  • Diş macunu
  • Tıraş kremi
  • Gargara
  • Nemlendirici
  • Güneş kremi

Sodium Lauryl Ether Sulphate

SLS ve Sles arasında ki fark nedir ?

İki farklı kimyasallardır. Ancak aynı aktif gurubun bir parçasıdır. Sülfatlar, sentetik yada bitkisel kaynaklardan çıkarılan yağ asitlerinin restorasyonu yöntemiyle elde edilir. Sürfaktanlar, emülsiye edici, temizleyici ve köpürtücü maddeler olarak karakterize edilir.

https://www.products.pcc.eu/en/blog/sles-and-sls-what-are-these-substances-and-where-are-they-used/

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…