(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Hindistan Cevizi Yağı (Soğuk Sıkım) (76°F)

 70,00 1.100,00

Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı (Cold Pressed Coconut oil). Extra virgin hindistan cevizi yağı. Kozmetik kullanım amaçlıdır.
INCI : Cocos Nucifera (Coconut) Oil

<p>CAS No</strong> : 8001-31-8

26 °C de erir.

Açıklama

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI – SOĞUK SIKIM – Cold Pressed Coconut oil

Doğadan Gelen Tropikal Özlü Güzellik… Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı (coconut oil) nedir? faydaları nelerdir? toptan hindistan cevizi yağı alımı. İşte en sevdiğimiz, en popüler, bizlere tropikal iklimin, denizin, güneşin keyfini hatırlatan şüphesiz faydalarıyla tam bir güzellik iksiri… Günümüzün en trend yağlarından biri Soğuk Sıkım Hindistancevizi Yağı… Tropikal iklimde yetişen, palmiye ağaçlarından toplanan, kahverengi liflere sahip, kabukları içinde beyaz rengi ile tam bir şifa kaynağı, hem suyuyla, hem sütüyle bin bir faydası bulunan hindistan cevizi ve yağı için tabi ki söyleyeceğimiz çok şey var!

Cold Pressed Coconut oil

Hindistan Cevizi Yağı, kayıtlara göre bilinen en eski bitkisel yağ kaynağıdır. Soğuk Sıkım  ısındığında özelliğini kaybetmediği için diğer doğal yağlara göre oldukça sağlıklıdır. Kozmetik sektörünün en çok tercih edilen yağdır. Özellikle doğal sabun, şampuan, losyon, dudak balmı, krem yapımında kullanılmaktadır. Coconut oil; kalsiyum, doymamış yağlar, karbonhidratlar, lif, bakır, manganez, demir, magnezyum, selenyum ve çinko açısından çok zengindir. Bunun dışında bol oranda; sodyum, protein, potasyum, piridoksin, niasin, riboflavin, pantotenik asit, tiamin, C, E ve K vitaminlerini içermektedir.

Soğuk Pres Hindistan Cevizi Yağı

Güzellik ve bakım deyince hepimiz çok önem verdiğimiz cildimiz için kaliteyi ararız. Bu aşamada Cold Pressed Coconut Oil hiçbir kimyasal işleme maruz bırakmadan üretme sonucunda elde edilmektedir. Sıkılan ürün kurudur ve hiçbir rafine işlemi görmemiştir. Hindistan cevizinin içindeki su çıkarılır. Pul şekline gelecek şekilde öğütüldükten sonra, düşük bir sıcaklıkta pres kullanılarak yağına ulaşılmaktadır. Normalde yağlar ısıtıldığında moleküler yapısı değişmekte ve bozulmaktadır. Bu sebeple özellikle kaliteli ve Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı kullanmanız son derece önemlidir.

Hafif ila orta derecede kuru cilde sahip kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Soğuk Sıkım Coconut Oil içerdiği mineraller sayesinde cildi nemlendirirken aynı zamanda besler ve yumuşatır. Soğuk Sıkım Hindistancevizi Yağı orta zincirli yağ asitleri MCFA’ni içerir. Trans yağlara oranla oldukça sağlıklı bir yağ asididir. Bildiğiniz ve denediğiniz en etkili makyaj temizleyicileri kadar etkilidir. Antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Anti-bakteriyel bir özelliğe sahiptir. Cildinizi canlandırmaya ve kuruluğu gidermeye de yardımcı olur, nemlendirme özelliği de vardır. Saçlarınızı ve tırnaklarınızı beslemek için de kullanılır. Soğuk Sıkım Hindistancevizi Yağı saç bakım ürünlerinde de yaygın olarak kullanılır, bebeklerde oluşan pişiklere de çözüm sunmasıyla bilinmektedir. Güneş kremlerinin içeriğinde sıkça yer alan Soğuk Sıkım Hindistancevizi Yağı güneş yanıklarına karşı koruyucu etkiye sahiptir.

Listelerinize ve stoklarınıza hemen eklemenizi öneririz.

Toptan Hindistan cevizi yağı alımlarınız için lütfen müşteri temsilcimizle iletişime geçiniz.

Büyük miktarlarda mı satın almak istiyorsunuz? Bize ulaşın!

Hindistan Cevizi Yağı ile tarifler

 


Hoşunuza gidebilir…