(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ylang Ylang Yağı

 130,00 510,00

Ylang Ylang Yağı (Ylang Ylang Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Cananga Odorata Flower

Origin : Madagascar (Madagaskar)

CAS NO : 8006-81-3

Üretim Metodu / Method of Production : (Distillation) Distilasyon

 

Temizle
Stok kodu: YLANGY Kategoriler: , ,

Açıklama

YLANG YLANG YAĞI

Ylang Ylang Oil

İç Huzurunu, Sükunetini Koru! Zihnini Ylang Ylang Yağı ile Temizle…

Günlük modumuza göre sakin ve mutlu bir hayata her gün yeniden başlarız. Her doğan güneş bizlere tekrar tekrar yaşama huzuru verir. Öz varlığımıza ulaşmak istediğimizde derin düşüncelere dalar, bazen de hayatı sorgularız. Her ne kadar zihin kontrol tekniklerini denesek de iç huzurumuz ne kadar kuvvetliyse, bize aradığımız mutluluğu yine içimizdeki duygular verecektir. Hal böyle olunca yaptığımız doğal ürünlerde de iç huzurumuzla yola çıkarız. Kaliteli ürünler kullanarak yaptığımız doğal sabunlar, losyonlar, kremler, şampuanlar, dudak balmları bizlere aradığımız o huzuru yaşatacaktır.

Her ne kadar cilt ve saç bakımında çok tercih edilse de; kokusuyla, sakinleştirici etkisiyle vücut rahatlatıcı masajlarda kullanılmak üzere Spa’ların vazgeçilmez yağıdır Ylang Yalang Yağı! “cananga odorata” adında nadir bulunan bir ağaçtan elde edilir. 50 metreye kadar uzayabilen bu ağacın parlak ve oval şekilde hiçbir zaman dökülmeyen yaprakları bulunur. Uzun sarı yıldız şeklinde çiçeklerinden dolayı çok değerlidir. Dünyada en çok Malezya, Endonezya, Madagaskar ve Flipinler’de bulunan bu çok nadir, eşine az rastlanır özellikteki egzotik kokulu çiçeklerinin damıtılmasıyla elde edilen yağ Ylang Ylang Yağı’dir.

Rahatlatıcı ve sakinleştirici özelliğiyle Spa’ların vazgeçilmezi, çiçeğinden aldığı egzotik kokusuyla kozmetik sektörünün en aranan yağlarından biri olan Ylang Ylang Yağı’nın içeriğinde benzil asetat, benzilbenzoatlinalool, karıyofilen, granil asetat, metil benzoat, p-kreşil metil eter bulunur. Cildin parlaması ve rahatlaması için de özellikle doğal sabun yapımlarında Ylang Ylang Yağı kullanılır. Ylang Ylang Yağı yüz için kullanıldığında pürüzsüz ve parlak bir cilt için etkin bir yardımcıdır.

Cildin sebum üretimini dengelediği için sivilce aknelerde çok faydalıdır. Doğal antiseptik özellikleri ile aşırı kuru cildin neden olduğu her türlü kesik veya çatlaklara iyi geldiği bilinmektedir. Cildi nemlendirebilir, yenileyebilir ve sağlıklı tutabilir. Ylang Ylang Yağı, özellikle saç bakımında sıkça kullanılan yağların başında gelmektedir. Oldukça güçlü bir afrodizyak etkisine sahip olan Ylang Ylang Yağı, kökünden ucuna kadar saçları beslemektedir. Saçların uzamasına yardımcı olan Ylang Ylang Yağı, diğer bakım yağları ile karıştırıldığında artan etkisi ile mucizeler yaratmaktadır.

Efsanelere göre Ylang Ylang Yağı’nın yapıldığı “cananga odorata” ağaçlarının bulunduğu ülkelerde yeni evlenen gelin ve damadın yatağının kenarlarını ylang ylang çiçeği ile süslemek adettendir.

Çiçeğiyle, etkisiyle efsanelere konu olmuş, harika bir mucize Ylang Ylang Yağı ile siz de kendi efsanenizi yazmaya hazır mısınız?

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…