(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Beautyderm WW

 125,00 940,00

Beautyderm WW Kozmetik için uygundur.

Bitkisel soğuk proses emülgatörü
INCI adı: Olive oil PEG-7 Esters, Ethylhexyl Stearate,
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan oleate
Kullanım oranı : %0,5 – 10

Stok kodu: BWW Kategoriler: , ,

Açıklama

Beautyderm WW Nedir?

Yeni nesil bir soğuk işlem emülgatörüdür. Cilde uyumlu doğal kaynaklı hammaddeler olan zeytinyağı, hint yağı ve bitkisel gliserinden üretilmiştir. Olive oil PEG 7 Esters.

Soğuk işlem emülgatörü

  • Beautyderm WW, güvenli bir bileşendir. Cildi ve gözleri tahriş etmez.
  • Çocuklar için formülasyonlarda ve kişisel hijyen için idealdir.
  • Hassasiyet ve yumuşaklık hissi verir.
  • Tüm püskürtülebilir sıvı formülasyonları ve soğuk emülsiyon sistemleri (ıslak mendiller, sütler ve vücut losyonları) için uygun emülgatördür.
  • Kullanımı çok basittir ve üretim maliyeti düşüktür.

Kozmetikte Kullanım Alanları;

  • Vücut losyonu
  • Islak mendil
  • Makyaj temizleme losyonu
  • Temizleme emülsiyonu
  • Bebek Bakımı
  • Göz bakımı

 

Kullanım Avantajları;

  • Düşük doz kullanım
  • Polar ve polar olmayan yağlarla uyumluluk
  • Makyaj temizleme etkinliği
  • Cilt temizleme etkinliği
  • Doğal ve sentetik reolojik ile uyumluluk
  • Formülasyonun çok yönlülüğü
  • Doğal kozmetik üretimi

 

Kullanım oranı : %0,5 – 10

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…