(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ceteareth 25 (Stearat 25)

 70,00 310,00

CAS  68439-49-6
INCI Ceteareth-25 /CAS: 68439-49-6
Stok kodu: CTEA Kategoriler: , , ,

Açıklama

Ceteareth 25 – Stearat 25

Saç ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Son zamanlarda kozmetik, krem ve losyonlarda da sıkça tercih edilmektedir. Stearat-25 bellirgin olan bir kokusu yoktur. Her türlü aktif madde ve yağ ile uyumlu çalışır. Ceteareth-25,  yüksek doymuş yağ alkollerinin  (setil/ stearil alkol ) iyonik olmayan bir polioksietilen eteridir. Yağ ve  suda çözünür. HLB değeri 16 (suda yağ emülsiyonu).

Ürün avantajları:

  • Su içinde yağ emülsiyon stabilizatörü,
  • Alerjik reaksiyonlara neden olmaz,
  • Kozmetikte etkili yumuşatıcı ve bakım hammaddesidir.

CETEARETH-25 ne için kullanılır?

  • Yüzey aktif madde olarak kullanılır. Böylece saç ve ciltteki kirleri etkin bir şekilde temizler.
  • Aynı zamanda etkili bir köpürtücü ajandır. Köpüğün stabilizasyonundan sorumludur.

Kullanımı: Jel benzeri hidratlar yapmak için tipik kullanım seviyesi %0,5-3’ten %30’a kadardır.

Stearat-25 Uygulamalar:
  • şampuanlar, saç kremleri, serumlar, saç maskeleri,
  • saç boyası ürünleri,
  • saç jölesi,
  • güneş kremleri,
  • el ve vücut kremleri,
  • göz kremleri,
  • kırışıklık önleyici kremler,
  • sivilce karşıtı ürünler,
  • göz kalemleri,
  • makyaj çıkarıcılar,
  • tıraş sonrası kremler,
  • bronzlaşma ürünleri,
  • balsamlar, losyonlar
  • makyaj bazı, fondöten,
  • maskaralar,
  • tüy dökücü preparatlar,
  • deterjanlar.

 

Ceteareth-25’in fiziksel ve kimyasal özellikleri:

  • görünüm: balmumu kıvamında beyaz ve katı,
  • Koku: hafif, kendine özgü bir,
  • Çözünürlük: sıcak suda iyi çözünürlük,
  • pH değişikliklerine duyarlı (düşük pH’ta stabil, yüksek pH’ta hidrolize olur),
  • Sert suya dayanıklı,
  • molar kütle: yaklaşık. 1360 gr/mol,
  • yoğunluk: yaklaşık. 1,020 g/ml (60ᵒC sıcaklıkta),
  • hidrofil-lipofil dengesi (HLB): yaklaşık 16,
  • hidroksil değeri: 36 ila 45 mg KOH/g,
  • asit değeri: maks. 1 mg KOH/gr.

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…