(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Shea Yağı (Deoderize) – Shea Butter

 90,00 6.750,00

Beyaz renkli kokusuz shea yağı (Deodorized Shea Butter). &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/em&gt;Sabun ve kozmetik üretimi içindir.</em>

<st

rong>INCI : Butyrospermum Parkii

Origin : Ghana (Gana)

CAS No : 91080-23-8

Açıklama

 SHEA YAĞI (DEODERIZE)

Afrikada ki shea ağacının yemişlerinden elde edilen bir yağdır. Yüzyıllardır kullanılan bu yağın yöresel adı “ Hayat Ağacıdır”. Batı afrika halkı ilk zamanlar beri tedavi ve güzellik amaçlı shea butter kullanmıştır. Shea ağaçları Savanna adı verilen kuşakta yetişir. Afrika farmakolojisinin temel hammeddesi olmuştur ve etkinliği nedeniyle bugün hala öenmli bir maddedir. Başlıca shea fındığı ihraç eden ülkeler Gana ve Burkina Faso’dur. Ayrıca Senegal, Mali, Fildişi Sahili, Togo, Gana, Benin, Nijerya, Nijer, Kamerun’da üretim yapan ülkelerdir. Deoderize Shea Yağının rengi beyaza yakın ve kokusuzdur. Bu sebepten dolayı krem ve losyon formüllerinde tercih ediliyor.

 Shea Butter Nedir?

Batı Afrika’da ki yabani karite ağaçlarının yemişlerinden elde edilir. Günümüzde hala geleneksel yöntemlerle shea yağı elde edilmektedir. Güçlü antioksidan özelliği ön plana çıkmaktadır. A, E ve F vitaminlerini açısından zengindir. Hafif SP6 varlığı ile Shea Yağı  UV ışınlarına karşı da koruma sağlar. Deoderize Shea Yağını hindistancevizi yağı, balmumu ve sabit yağlarla kolayca karıştırıp nemlendiriciler yapabilirsiniz.

 

Shea yağının cilde faydaları nelerdir?

 

    • Karate yağı, eskiden beri bebek, cilt ve saç bakımında kullanılmaktadır. Çünkü oleik ve stearik asit bakımından zengin olan shea butter, cildin nemini koruyor.
    • Cildimizin sağlıklı görünmesine sebep olan A, E ve F vitaminleri açısından zengindir.
    • Hafif SP6 varlığı ile Shea Yağı aynı zamanda UV ışınlarına karşı da koruma sağlar.
    • Özellikle doğum sonrası çatlakların azalmasına yardımcı olması için krem ve losyon formüllerinde kullanılır.

 

Karite yağının saça faydaları nelerdir?

  • Hasarlı saçları onarır. Saç köklerine uygulanan shea butter dış hasarlardan ve ısıtma aletinin neden olduğu hasarlara karşı kalkan oluşturur.
  • Kabarmayı azaltır, bukleleri yatıştırır. Aynı zamanda elektriklenmeyi kontrol altına alır.
  • İçeriğinde ki E ve A vitaminleri kırık uçları onarmaya yardım eder.

 

Shea yağını hindistancevizi yağı, balmumu ve sabit yağlarla kolayca karıştırıp nemlendiriciler yapabilirsiniz.

Toptan Shea Yağı

Sabunaria olarak toptan shea satışımız bulunmaktadır. Yurtdışı tedarikçilerimizden en kaliteli ve güvenli ürünleri tedarik etmekteyiz. Birçok kozmetik ve cilt bakım ürünü üreticilerine toptan yağ ve hammadde tedariği sağlamaktayız. Yüklü toptan karate yağı alımları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

 

Ek bilgi

Kaç kg

250 gr, 500 gr, 1 kg, 5 kg, 25 kg

Hoşunuza gidebilir…