(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ceviz Yağı

 17,00 90,00

Cevzi Yağı (Walnut oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Juglans Regia (Walnut) Seed Oil

CAS NO : 8024-09-7

Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Pres (Cold Press)

 

Temizle
Stok kodu: CEVİZY Kategoriler: , ,

Açıklama

CEVİZ YAĞI

Walnut oil.

Efsanevi Güzellik & Roma Kadınlarının Büyüsü…

Güzelliğinize ve bakımınıza değer veriyor, doğal yaşamı önemsiyor, doğal ürünlerin cildinize fayda getirmesini istiyorsanız, çok basit yöntemlerle size en uygun yağlardan, doğal içerikli sabunlar, kremler, dudak balmları, şampuanlar, losyonlar yapabilir en sevdiklerinize hediye edebilir, kaliteli yağ seçimlerinizle evlerinizde, atölyelerinizde büyük bir keyif ve iç rahatlığıyla kullanabilirsiniz!

Türkiye, Kore, Çin, Afganistan, İran, Irak, Güney Rusya, Hindistan’da yetiştirilen, ana vatanı tam olarak bilinmeyen cevizin faydalarını hepimiz biliriz. Kışın yaprağını döken, aromatik kokulu ağaç türlerinin ortak adıdır ceviz ağacı… Ceviz lif, vitamin, mineral ve sağlıklı yağlar içerir. İç cevizin etrafını saran zarda E vitamini ve antioksidan özelliği sağlayan birçok bileşikler bulunur. Büyük bir emekle hazırlayacağınız kremleriniz, doğal sabunlarınız, losyonlarınız, şampuanlarınızda kullandığınız malzemelerinizi kalite ile buluşturmak çok önemlidir. Tam yapım aşamasında kalitesiz bir üründen kaynaklı yaşayacağınız kötü bir durum, tüm emeklerinizin boşa çıkmasını, malzeme israfını sağlayacaktır.

Ceviz Yağı latince “Juglans Regia” olarak adlandırılır ve ceviz meyvesinin soğuk pres yöntemiyle sıkılmasından elde edilir. Bitkisel yağ bileşimleri üretim koşullarından büyük ölçüde etkilenir. Ceviz Yağı’nın soğuk pres olması önemlidir. Bunun önemi yağın içindeki esansiyel yağ asitlerinin zarar görmeden üretilmesinden kaynaklıdır.

Ceviz Yağı da ceviz kadar birçok vitamin ve mineralleri içeriğinde bulundurur. Bu yüzden birçok alanda kullanılır. Ceviz içeriğinde bulunan omega-3 yağ asitlerinin birçok faydası tespit edildiğinden dolayı yağ ve yağ asitleri konusunda da pek çok araştırma yapılmıştır.

Ceviz Yağı M.Ö. 300’lü yıllarda Yunanlılar ve Romalılar keşfetmiştir. Güzelliklerine düşkün olarak bilinen efsanevi Roma kadınları, ceviz yağlarını eşsiz güzellikteki Roma Hamamları’nda banyolarını yaptıktan sonra ciltlerine, dudaklarına sürüp güzelliklerine güzellik katmışlardır.

Besleyici, yenileyici, antioksidan özelliğiyle ciltlerimizi yatıştıran ve yumuşatan saçlarımıza ışıl ışıl parlaklık kazandıran, oldukça ilgi gören ve tercih edilen, A,E,C ve B grubu vitaminlerin zengini, tüketici dostu, yenilikçi Ceviz Yağı ile yapacağınız ürünler hiç şüphesiz size de hayallerinizin ötesinde keyifler yaşatacaktır!

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…