(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Keratin – Hydrolyzed Keratin

 55,00 370,00

Keratin Kozmetik için uygundur.

<p><p><p>KERATİN
INCI : HYDROLYZED KERATIN
CAS numarası 69430-36-0
EINECS/ELINCS No: 274-001-1
COSING REF No: 34437
Kimya/IUPAC Adı: Keratinler, hidrolizatlar. Ağırlıklı olarak kısmen hidrolize keratinden oluşan biyolojik bir materyal.<p>Kullanım aralığı : %0,5 – 2

Suda çözünür.

Stok kodu: KRTN Kategoriler: , ,

Açıklama

HİDROLİZE KERATİN

Keratin saçınızın sağlıklı görünümünden sorumludur. Herkesin saçında doğal olarak bulunmaktadır. Ancak çevresel faktörlerin vereceği zararlara karşı savunmasızdır. Dolayısıyla zayıflamış olanı desteklemek için saç bakım ürünlerinde hidrolize keratin tercih edilir. Hydrolyzed Keratin, belli işleme tabi tutulduktan sonar saç kütikülüne nüfuz edecek şekilde parçalanabilen bir proteindir. Hidrojen ve su ilavesiyle bağını bölerek parçalanır. Işlemler sonucunda, düşük molekül ağırlığı nedeniyle saç ve saç derisinin emebileceği daha minik parçalara indirgenir. Dolayısıyla bu özelliğinden dolayı saç gövdesine nüfuz eder ve hasarı mümkün olduğunca azaltır.

 

Nereden Geliyor?

Biyotine benzer şekilde vücutta doğal olarak üretilmektedir. Aynı zamanlarda gıdalarda bulunmaktadır. Biyotin, yağsız protein, c vitamin açısından zengin gıdalar keratin açısından da zengindir.

 

 Saç için Ne Yapar?

  • Dökülmeyi ve kırılmayı azaltır.
  • Kabarmaya karşı etkilidir,
  • Saçların yoğunluğunu artırır,
  • Nemi tutma özelliği ile pürüzsüzlüğü ve elastikiyeti arttırır.
  • Her telin çapını artırarak saçın doğal koruyucu tabakasını içeriden yeniden oluşturmaya yardımcı olur.Böylece dolgun bir görünüm verir ve kaybedilen proteinin yerini alır. [ 2]
  • Saç üzerinde koruyucu bir bariyer oluşturur. Çevresel faktörlere karşı korur. Aynı zamanda parlaklık verir.
  • Cilt üzerinde de iyi çalışır. Nemi geri kazandırır ve cildin elastikiyetini artırır.
  • Güçlü nemlendirici özellikleri nedeniyle içeren şampuanları ve saç kremlerini kırılgan ve kuru saçları olanlar için tercih edilen bir seçenek haline getirir.
  • Asi saçları düzene sokmak ve daha kolay yönetilebilir hale getirmek için iyi bir seçimdir.
  • Ayrıca hacmi artırır, saçınızı güçlendirir ve parlaklığını geri kazandırır.
Erime noktası31,5°C
pH5.5-7.5
çözünürlükSu

CAS numarası 69430-36-0
EINECS/ELINCS No: 274-001-1
COSING REF No: 34437

Ek bilgi

Kaç kg

5 gr, 10 gr, 20 gr, 50 gr

Hoşunuza gidebilir…