(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Lactic Asid

 35,00 580,00

Lactic Asid Kozmetik için uygundur.

INCI NAME: Lactic Asid
CAS number: 50-21-5
Fiziksel Yapısı: Sıvı
Kozmetik ürünlerin vazgeçilmezi olan laktik asit’in faydalarını alt kısımda bulabilirsiniz.

Temizle
Stok kodu: LACAS Kategoriler: ,

Açıklama

Laktik asit kozmetik ve gıda sektöründe çokça kullanılmaktadır. Kozmetik bir katkı maddesi olarak laktik asit çok amaçlı çalışır:

Cildin yenilenmesini, sıkılaşmasını ve kolajen artırımını sağlamakla beraber ölü deriyi uzaklaştırarak doku gelişimini destekler.
Düzensiz beslenmeden kaynaklanan yetersiz mineral alma sonucunda cildin bozulmasına karşı etkilidir, cildin gençleşmesini sağlar ve cilde mükemmel nüfuz eder. Krem ve tonik gibi dermokozmetik ürünlerin içinde kullanılmasının yanı sıra kimyasal peeling işlemlerinde de kullanılır. Cildin ölü derilerden arınmasına genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Cildi nemlendirip, taze bir görünüme kavuşturmasının yanı sıra akne ve sivilce tedavisinde de kullanılmaktadır.
Gözenekleri daraltır,
Kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur,
Sivilce ve leke tedavisinde kullanılır,
Uçuğa karşı etkilidir,
Batık izleri ve lekelerinin azalmasını sağlar.
Cildin doğal parlaklığını arttırır.
Yağ-nem dengesini sağlar.
Geniş gözenekli, kuru ciltlerin görünümünü iyileştirir,
Akne izlerini hafifletir,
Cildin yumuşaklığını sağlar ve pürüzsüzleştirir.
Güneşe bağlı yaşlanma etkilerini hafifletir.
Epidermisi eksfoliye eder ve yumuşatır. (Eksfoliasyon, altındaki daha yeni cildi ortaya çıkarmak için ölü cilt hücrelerini cilt yüzeyinden alma işlemidir.)
Gözenekleri küçültür
İstenmeyen mikroorganizmaları yok eder
Tahriş olmuş veya hasar görmüş dokuların yenilenme sürecini destekler
Bakteri florasının yenilenmesini kolaylaştırır
Hücrelerin yaşlanma sürecini yavaşlatır.

Ek bilgi

Kaç kg

250 gr, 500 gr, 1 kg, 5 kg

Hoşunuza gidebilir…