(0543) 923 1370

1-3 günde teslimat / 150 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Palm Yağı

 16,00 230,00

Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: PALM01 Kategoriler: , , ,

Açıklama

INCI adı: Elaeis Guineensis (Palm) Oil

Palm yağı palmiye ağacının meyvelerinden elde edilen, katı durumda olan bir yağdır. Özellikle doğal sabun yapımında sıkça kullanılmaktadır. Doğal sabunun hem kullanım süresini arttırmakta hem de sertlik vermektedir. Sabun yapımında kullanmadan önce benmari usulü yada mikro dalga fırında eriterek karışıma katılabilir. Hindistancevizi yağı ile birlikte doğal sabunda kaliteyi arttırır. Sitemizde satılan palm yağı sertifikalı üreticilerden tedarik edilmektedir. Sertifikalı üreticiler  orangutanların yaşamsal alanlarını, palm yağı çalışanlarını ve sürdürülebilir palm yağı üretimini desteklemekte ve belli kurallar çevresinde üretim gerçekleştirmektedirler.

Palm yağı içeriğinde E vitamini bulunmaktadır. E vitaminin en önemli özelliği iyi bir nemlendiricidir ve güçlü bir antioksidandır. Güneş ışınlarının, hava kirliliğinin, çevresel etkenlerin neden olduğu serbest radikallere karşı cildinizin savunmasına yardımcı olur. Ayrıca palm yağının temizleme özelliği cildinizi kirden arındırır ve ölü hücreleri derinizden uzaklaştırır. Cildinizin nefes almasını sağlayan bu özellik daha parlak ve pürüzsüz bir tene sahip olmanıza yardımcı olur.

Palm yağını doğal bitkisel sabunlarda kullanabileceğiniz gibi vücut kremlerinde ve saç maskelerinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sabuna biraz daha sertlik ve uzun ömür vermek istiyorsanız palm yağı iyi ve ucuz bir alternatiftir. Aynı zamanda güçlü ve zengin bir antioksidandır. Sabuna sertlik ve uzun ömür vermesinden ziyade kremsi özellikte kazandırır.

Ek bilgi

Ağırlık Yok
Kaç kg

500 gr, 1 kg, 5 kg, 10 kg

Hoşunuza gidebilir…