Hindistan Cevizi Yağı Toptan Satışı | 1 KG, 5 KG, 10 KG | Sabunaria

(0530) 967-0211

1-3 günde teslimat / 150 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Hindistan Cevizi Yağı

 23,00 550,00

%100 doğal hindistan cevizi yağı. Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

Temizle

Açıklama

Son günlerde hem gıda hemde kozmetik sektöründe son derece populer olan bir yağdır. Hindistancevizi yağı özellikle kozmetik sektörünün vazgeçilmezlerindendir. Bizler sabun yapımında hindistan cevizi yağını başlıca iki özelliğinden dolayı kullanırız. Bunlardan ilki doğal yollardan köpük sağlama özelliği, diğeri ise sabuna hijyen, temizleme özelliği kazandırmasıdır. Doğal sabun yapımında hindistan cevizi yağı olmazsa olmazlardandır.

Hindistan cevizi yağı aynı zamanda kremlerde, scruplarda, peelinglerde, losyonlarda vb. kozmetik ürünlerinde de sıkça kullanılmaktadır. Evde kendiniz için yapabileceğiniz el yapımı kremlerde, balmlarda, scruplarda, traş losyonlarında kesinlikle hindistancevizi yağını kullanmanızı tavsiye ederiz. Hindistan cevizi yağını saf haliyle , herhangi bir yağla karıştırmanıza gerek kalmadan da vucunuzda özellikle saclarınızda kullanabilirsiniz. Saçlarınız için saf haliyle kullanabileceğiniz gibi , badem yağı, bal, argan vb benzeri yağlarla ufak karışımlar yaparakta mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık Yok
Kaç kg

500 gr, 1 kg, 5 kg, 10 kg, 20 kg

Hoşunuza gidebilir…