(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Triethanolamine (Tea %99)

 50,00 700,00

<em> Salicylic acid Kozmetik için uygundur.

INCI NAME: TRIETHANOLAMINE
CAS number: 102-71-6
Fiziksel Yapısı: Sıvı

Stok kodu: TETH Kategoriler: ,

Açıklama

Triethanolamine (Tea %99)

Triethanolamine – Tea 99  hem endüstriyel hem de tüketici ürünleri için kullanılan formülasyonlarda yaygın bir bileşendir. C6H15NO3 kimyasal formülüne sahip bir bileşendir. Berrak ve vizkozdur. Triethanolamine, hafif olarak amonyak benzeri kokuya sahiptir. Kozmetik üretiminde şampuan, sabun ve saç bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Bu ürünlerde genel olarak kullanım amacı pH ayarlaması, yüzey aktif madde ve emülgatör görevi görmesinden kaynaklanmaktadır. Aynı zamanda formüllerin stabilitesini ve tutarlığığına katkıda bulunmaktadır. Bununla beraber ilaç sektöründe merhem, krem ve jellerin içeriklerinde sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca Tea99 öksürük şurupları ve sıvı ilaçların imalatında stabilite ve tadı etkilemek amacıylada tercih edilmektedir. Trietanolamin (Tea %99);

  • Yağ asitlerini nötralize eder
  • pH‘ı ayarlar ve tamponlar
  • Suda tamamen çözünmeyen yağları ve diğer bileşenleri çözündürür.

Trietanolaminin bulunduğu bazı yaygın ürünler

  • Güneş koruyucu losyonlar,
  • Sıvı çamaşır deterjanları,
  • Bulaşık yıkama sıvıları,
  • Genel temizleyiciler,
  • El dezenfektanları,
  • Boyalar,
  • Tıraş kremidir.

Aynı zamanda Tea99, temizleyici kremler ve sütler, cilt losyonları, göz jelleri, nemlendiriciler, şampuanlar, tıraş köpükleri gibi birçok farklı kozmetik üründe pH dengeleyici görevi görür

Ek bilgi

Kaç kg

250 gr, 500 gr, 1 kg, 5 kg

Hoşunuza gidebilir…