(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Betain – Betaine

 32,00 500,00

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;em&amp;amp;amp;gt; Betain &amp;amp;amp;lt;/em&amp;gt; Kozmetik için uygundur.</p&amp;gt;

<p><p> </p>

&l

t;p>&lt;p>INCI Name: Cocomidopropyl Betaine<br />CAS: 61789-40-0<br />Fiziksel Yapısı: Sarı sıvı

Stok kodu: BTAN Kategoriler: , ,

Açıklama

Betaine Nedir? Ne işe yarar? Kozmetikte kullanımı? Toptan betain ve kozmetik hammadde satışı

Betaine nedir ve ne işe yarar? İnsan vücudunda da doğal olarak bulunan bir bileşendir. Doğal kaynaklı olabildiği gibi sentetik olarakta üretilebilmektedir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde cildin nemini dengelemek için kullanılmaktadır. Bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Osmolit olarakta adlandırılan bu bileşen deterjanların potasiyel tahriş edici etkilerini dengelemek için kullanılmaktadır.

Betaine ne işe yarar? Saç ve cilt bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun en büyük sebeblerinden biri nem dengesini sağlıyor olmasından kaynaklanmaktadır. Aynı zamanda  kozmetikte bulunan güçlü bir amino asit kaynağıdır. Bununla beraber vücutta da doğal olarak bulunan bileşen şeker pancarından da elde edilebilmektedir.

Kozmetikte kullanımı

  • İyi bir nemlendiricidir. Dolayısıyla cilde ipeksi bir pürüzsüzlük vermektedir.
  • Kırışıklık karşıtı ürünlerde kullanılmaktadır. Cildin nemli kalmasını sağlayarak derinin dokusunu yumuşatır ve kırışıklıkların derin görünümlerinin azaltmasına yardımcı olur.
  • Cilt üzerinde iyi çalışan betain, cilt ürünlerinde kullanıldığında hassasiyeti azaltır dolayısıyla sakinleştirici etki gösterir.

Cilt bakımında nasıl kullanabiliriz? Ciltte herhangi bir tahrişe neden olmamaktadır. Böylelikle diğer bakım bileşenleri ile rahatlıkla kullanabileceğiniz anlamına gelmektedir. Özellikle niasinamid (B3 vitamini), C vitamini , glikolik asit ve  hyaluronik asit ile iyi uyum saşlamaktadır.

Betaine kullanımı?

%2-%5 oranında cilt bakım ürünlerinde kullanabilirsiniz. Suda çözünmektedir. Cilt bakım ürünlerinde kullanımı;

  • Saç kremleri
  • Vücut kremleri
  • Losyonlar
  • Makyaj ürünleri

 

Toptan betain ve hammadde satın alımı

Almak istediğiniz miktarlar fazla ise lütfen müşteri temsilcimiz ile iletişime geçiniz. Toptan betain ve hammadde seçeneklerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bununla beraber üretimleriniz için gerekli toptan kozmetik hammaddeleri alımlarınızda size çözüm ortaklığı sunuyoruz.

 

 

Ek bilgi

Kaç kg

250 gr, 500 gr, 1 kg, 5 kg

Hoşunuza gidebilir…