(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Hyaluronik Asit Yüksek Molekül (Sodyum Hyaluronat)

 105,00 770,00

Hyaluronik Asit Yüksek Moleküllü (HA) sodyum tuzu (Sodium Hyaluronate). Kozmetik üretimi içindir.

CAS NO: 9067-32-7

Stok kodu: HYALURON-1 Kategoriler: , ,

Açıklama

Hyaluronik Asit (Sodyum Hyaluronat) Nedir?

Hyaluronik Asit yada Sodyum Hyaluronat adını sıklıkla duymuşsunuzdur. Bu mükemmel bileşen aslında cildimizde, gözlerimizde ve bağ dokularımızda bulunan bir maddedir. Kozmetik dünyasında da hyaluronik acid, çok popüler bir kozmetik hammaddesi olarak kullanılmaktadır. Güçlü bir nemlendirici özelliği bulunan sodium hyaluronate suda çözünmektedir. Özellikle yüz yıkama ürünlerinde, makyaj temizleyicilerde ve serumlarda tercih edilen bileşendir. Suyu tutma konusunda ki mükemmel işlevselliği cilt nemlendirmede onu bir üst seviyeye taşımıştır. Molekül büyüklüklerine göre düşük, orta ve yüksek molekül Hyaluronik Asit olmak üzere çeşitleri bulunmaktadır. Hyaluronik Asit faydaları nelerdir? Kozmetik hammaddesi Sodyum Hyaluronat nerelerde kullanılır? Ne işe yarar? Şimdi bunları inceleyelim.

Hyaluronik Asit faydaları nelerdir? Kozmetik hammaddesi Sodyum Hyaluronat nerelerde kullanılır?

Hyaluronik Asit faydaları denildiğinde akla ilk gelen şey su tutma özelliğinden dolayı güçlü bir nemledirici özelliğinin olmasıdır. Eğer cildimizin nem oranı dengeli ise daha canlı ve parlak bir cilde sahip oluruz. Çünkü nem, uv ışınları, kirli hava ve kimyasallara karşı cildimizin sağlığını korumaktadır. Bu yüzden nemlendirici ürünlerin önemi her geçen gün artmaktadır. Bazı bileşenler derimizin üst tabakalarına nüfuz etmektedir dolayısıyla daha alt tabakaların bakımı aksamaktadır. Sodium hyaluronate içeren bakım ürünleri etken maddelerin derimizin daha alt katmanlarına geçmesine yardım ederek daha etkin bir nemlendirme sağlamaktadır. Hem üst tabakayı hemde alt tabakaları nemlendirerek cildimizin elestikiyetini kaybetmesini önlemektedir.

Kozmetik hammaddesi Sodyum Hyaluronat nerelerde kullanılır? sorusunun cevabı aklımıza gelebilecek tüm nemlendirici kremlerde, yaşlılık karşıtı ürünlerde, serumlarda ve saç bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Kullanım oranları %0.1 ila %2 arasındadır. Kullanım amacına göre miktarı değişmekle beraber ortalama %1 oranında genel olarak kullanılmaktadır.

Özet:

Hyaluronik Asit veya sodium hyaluronate iyi bir nemlendirici olarak tercih edilmektedir. Suda çözünebilen bir bileşendir. Kozmetik sektöründe %0.1 ila %2 oranlarında formüllerde yer almaktadır. Seramid, kuşburnu yağı, AHA, BHA ve retinol ile iyi sonuçlar vermektedir.

Toptan Hyaluronik Asit

Toptan yüksek molekül Hyaluronik Asit alımlarınız için müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz. Satışını yaptığımız kozmetik hammaddeleri yüksek kalite olup, analiz ve sertifikaları mevcuttur. Aynı zamanda bitkisel hammaddeler olan uçucu yağlar, katı yağlar, sabit yağlar ve renklendiriciler, koruyucular, emülgatörlerin tedariğinide gerçekleştirmekteyiz.

Ek bilgi

Kaç kg

5 gr, 10 gr, 20 gr, 50 gr

Hoşunuza gidebilir…