(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Anason Yağı – Anise Oil

 40,00 300,00

Anason yağı (Anise Oil). Kozmetik üretimi içindir.

INCI : Pimpinella Anisum Fruit Oil

Distilasyon yöntemi ile elde edilmiştir.

CAS No : 8007-70-3

Açıklama

  ANASON YAĞI – Anise Oil

Evde Doğal Sabun Yapımı ve Cilt bakım Ürünleri Yapımı sırasında güvenle kullanılıyor! En popüler yağlarımızdan Anason Yağı birçok faydasıyla sizlere çok yardım edecek! Anise oil üstelik Bitkisel Yağlar serimizin en önemlisi! Aynı zamanda tohumundan, kökünden, yaprağına kadar her alanda ondan faydalanılıyor! Özellikle krem ve serum yapımından, losyon, şampuan, el ve vücut kremi, cilt bakımı ürünlerinde kalitesiyle sizlerle… (inci name: Pimpinella Anisum Fruit Oil)

Anason ilk ne zaman keşfedilmiştir? Hakkında bilmediklerimiz nelerdir?

İlk olarak nefes tazeleyici olarak keşfedilmiştir. Tarihte M.Ö. 1500’lü yıllarda Mısır’da kullanılmıştır. Bunun yanında el yapımı doğal cilt bakım ürünleri için bolca tercih edilmektedir. Anason aromatik bir bitkidir. İran, Hindistan, Türkiye ve diğer birçok sıcak ülkede yıllık yetişir. Rezene ile de karıştırılır. Cilt temizliği ve bakımı için de pek çok faydası bulunmaktadır. Evde Doğal Sabun Yapımı sürecinde cilt ve saçlar için sağladığı faydalarıyla keşfedilmiştir. Serum ve krem yapımının en gözde bitkisidir. Losyon ve şampuan yapımının en tercih edilenidir. Özellikle günümüzde de kozmetik hammadde endüstrisinin en aranan bitkisi olmuştur.

Anasondan yağ nasıl elde edilmektedir? Faydaları nelerdir?

-Anason tohumları preslenerek soğuk sıkım yöntemiyle Anason Yağı (Pimpinella Anisum Fruit Oil) elde edilmektedir. Bunun yanında antioksidan bileşenler içerir.

-Üstelik kalsiyum, demir, magnezyum, manganez, fosfor, potasyum, çinko, A ve C vitaminleri barındırır. Bitkisel Yağlar arasında popülitesi fazladır.  Doğal şampuan, sabun ve krem yapımında uzun yıllardan bu yana kullanılmaktadır. Losyon ve serumlar içinde aranan bir yağdır.

-Cilt sağlığı üzerinde olumlu etkileri vardır. Başka bir deyişle geçmişte cildin yağ dengesi ve basit akne türleriyle başa çıkmak için kullanıldığı bilinir. Aynı zamanda bu yağ cildinizin daha canlı ve pürüzsüz olmasını sağlar.

Anise oil cilde faydaları nelerdir?

  • Bunun yanında banyolarınızda el yapımı doğal sabunlarınız için mükemmel bir antiseptik görevi üstlenmektedir.
  • Cildin elastikiyetini sağlamasıyla tanılmaktadır.
  • Cilt tonunun eşitlenmesinde de faydalarıyla bilinmektedir. El ve vücut kremlerinde çokça tercih edilmektedir.

Son olarak Soğuk Üretim Sabun Yapımı, Evde Doğal Sabun Yapımı ve Cilt bakım Ürünleri Yapımı esnasında artık yalnız değilsiniz.  Bitkisel Yağlar serimizden en önemlisi Anason Yağı kullanabilirsiniz. Doğal sabun, serum losyon, şampuan, el ve vücut kremi yapabilirsiniz. Sonuçta Sabunaria kalitesi ve temiz içeriğiyle sizlere sunduğumuz yağımızı stoklarınıza yağımızı eklemekte acele etmelisiniz.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…