(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Caprylic Capric Triglycerides

 45,00 330,00

Kozmetik için uygundur.

INCI Name : Caprylic Capric Triglycerides
CAS No: 73398-61-5 / 65381-09-1
Fiziksel Yapısı: Sıvı
Çözünürlük : Yağda çözünür

Temizle
Stok kodu: CAPRİC Kategoriler: ,

Açıklama

Kaprilik trigliserit kozmetik sektöründe kendine geniş bir kullanım alanı bulan bir hammaddedir. Tüm cilt bakım krem ve losyonlarında, makyaj malzemelerinde, şampuan ve temizleyicilerde kullanılır. Kaprilik trigliserit, topikal cilt ürünlerinde bulunan diğer sentetik kimyasallara daha doğal bir alternatif olarak değerlendirilir. Ürünlerinin “tamamen doğal” veya “organik” olduğunu iddia eden şirketler genellikle kaprilik trigliserit içerir.

Genellikle hindistancevizi yağı ve gliserinden el edilen, berrak, viskozitesi olmayan bir sıvıdır. Kaprilik/kaprik trigliserit etkili bir yumuşatıcıdır. Bunu cildinizde ki nemi hapsederek ve nemin dışarı çıkmasını önleyici bir tabaka oluşturarak yapar.

Kaprilik trigliserit iyi bir dispersiyon maddesidir. Dispersiyon ajanları, bileşenleri bir arada tutan ve stabilize eden herhangi bir kimyasal veya organik bileşiğin parçalarıdır.
Diğer aktif bileşenleri, pigmentleri veya kokuları iyi bir dispersiyon ajanında karıştırmak, bileşenlerin birbirine yapışmasını veya karışımın dibine çökmesini engeller. Kaprilik trigliseritlerin mumsu ve kalın kıvamı, onları mükemmel bir dispersiyon ajanı yapar.
Çözücüler, belirli bileşenleri veya bileşikleri çözebilen veya parçalayabilen bileşenlerdir. Kaprilik trigliserit, bir araya toplanmak üzere tasarlanmış bileşikleri çözebilir. Bazı çözücüler toksik bileşenlere sahip olsa da kaprilik trigliserit bu riskleri taşımaz.
Antioksidanlar , çevrenizde her gün maruz kaldığınız toksinleri nötralize etmek için çalışır. Antioksidanlar, cildinizi yaşlandıran ve vücudunuza zarar veren oksidasyon adı verilen zincirleme reaksiyonu durdurur.
Kaprilik trigliserit, cildinizi korumaya ve daha genç hissetmenize yardımcı olan antioksidanlarla doludur.
Kaprilik/kaprik trigliserit kullanımları
Kaprilik trigliserit, yüzünüzde ve çevresinde kullandığınız topikal cilt bakım ürünlerinde bulunabilir. Şunlar için kullanılır:
• Bu ürünlerin raf ömrünü artırmak
• cildinize hafif ve yağsız bir parlaklık katın
• Üründeki antioksidanları artırın
Bu ürünler şunları içerir:
• nemlendirici yüz kremleri
• yaşlanma karşıtı serumlar
• güneş kremleri
• göz kremleri
Kozmetikte kaprilik/kaprik trigliserit
Kaprilik trigliserit, makyaj ve diğer kozmetik ürünlerinde popüler bir bileşendir. Bileşen, cildinizde yapışkan bir his yaratmadan pigmentlerin kozmetik bir formülde eşit olarak dağılmasını sağlar. Bu içeriğin bu kozmetiklerde sık sık listelendiğini göreceksiniz:
• ruj
• dudak kremi
• dudak kalemi
• krem bazlı ve sıvı fondötenler
• göz kalemi

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…