(0543) 923 1370

1-3 günde teslimat / 150 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Potasyum Hidroksit (KOH)

 12,00 130,00

KOH. Sıvı sabun üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: KOH01 Kategoriler: ,

Açıklama

Potasyum Hidroksit / KOH / Kostik

Sodyum hidroksit gibi bir kostik türüdür. Beyaz renkte, su ile hemen karışmakta ve ısıyı hızla arttırmaktadır. Sodyum hidroksite göre daha güçlü bir baz türüdür. Potas kostik olarakta kimya sektöründe bilinen potasyum hidroksit gıda, kozmetik, temizlik, tarım gibi bir çok sektörde kullanım alanı bulmaktadır. Her ne kadar farkında olmasak ta hayatımızın birçok alanında yer almaktadırlar.

Özellikle potasyum hidroksit kozmetik sektöründe sıvı sabun yapımında, sıcak usulde yapılan geleneksel doğal sabunlarda, tras köpüklerinin bir çoğun da, arap sabununun içeriğinde sıkça yer almaktadır.

Sıcak usulde geleneksel doğal sabun yapmak istiyorsanız potasyum hidroksit kullanmak zorundasınız. Potasyum hidroksit kullanırken aynı sodyum hidroksitte olduğu gibi açık havadar yada havalandırması iyi bir yerde karışım yapılmalı, eldiven, gözlük, maske takılmalıdır. Üretim esnasında çocuklar ve evde ki tatlı dostlarımız (kedi, köpek, kuş vs) bulunmamalıdır.

Bu önlemleri sağladıktan sonra rahatlıkla doğal sabununuzu üretebilirsiniz.

Potasyum hidroksiti 500 gr, 1 kg, 5 kg, 10 kg lık paketler halinde satın alabilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık Yok
Kaç kg

500 gr, 1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg

Hoşunuza gidebilir…