(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Sodium Lauryl Sulfate (SLS)

 50,00 340,00

Sodium Lauryl Sulfate Kozmetik üretimi içindir.
Cas no: 151-21-3
Incı Name: Sodium Lauryl Sulfate

Stok kodu: SLS Kategoriler: , ,

Açıklama

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) Nedir? Sodyum Lauril Sülfat ne işe yarar?

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) Nedir? Yüzey aktif maddesi ve köpürtücü bir ajan olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda güçlü temizleme özelliği bulunmaktadır. Dolayısıyla saç ve ciltteki kirleri ve yağları uzaklaştırmak için de tercih edilmektedir. Bununla beraber Sodium Lauryl Sulfate, bir yüzey aktif maddesi olarak sıvıların yüzey gerilimini azaltmakta, bileşenlerin daha kolay karışımını sağlamaktadır. Etkili bir bileşen olan bu madde bazen sert olabilir ve hassas ciltlerde tahrişlere neden olabilmektedir. Özellikle kozmetik ve temizlik ürünlerinle çokça tercih edilmektedir. Genellikle petrol, palm ve hindistan cevizi yağından elde edilmektedir. Doğal içerikli muadili SCI’ ya göre dah ekonomiktir. Sodyum Lauril Sülfat (SLS) ne işe yarar?

SLS ne işe yarar?

Deterjanlarda, şampuanlarda, diş macunlarında, sıvı ve katı sabunlarda sıklıkla içeriğinde yer alan köpürtücü ajan olarak görev almaktadır. Aynı zamanda yüzey aktif maddesi olarak yağ ve kir çıkarma gibi özellikleri içinde tercih edilmektedir. Sıvıları köpüğe dönüşterek çalışmaktadır. Ekonomik ve kolay bulunabilir olması diğer muadllerine göre onu ön plana çıkarmaktadır.

Özet

  • Lauril sülfatın sodium tuzudur.
  • Tipik olarak rengi beyaz yada krem olabilmektedir.
  • Fiziksel olarak toz veya kristal formdadır.
  • Yüksek oranda su da çözünmektedir.
  • Viskozitesi düşüktür.
  • pH değeri 7-9 arasıdır.

Toptan Sls satışı

Sabunaria olarak kozmetik hammaddeleri satışı gerçekleştirmekteyiz. Geniş ürün portföyümüz ile tedarik desteği vermekteyiz. Alım miktarlarınız yüksek ise toptan sls satışı için müşteri temsilcimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda diğer kozmetik hammaddeleri için fiyat, çeşit yada alternatifleri için bilgi alabilirsiniz.

Sodium lauryl sulfate
Synonyms: Lauryl sulfate sodium salt, Sodium lauryl sulfate, Dodecyl sulfate sodium salt, SDS, Sodium dodecyl sulfate, Dodecyl sodium sulfate

Linear Formula: CH3(CH2)11OSO3Na

CAS Number: 151-21-3

Molecular Weight: 288.38

SLS, “yüzey aktif madde” olarak bilinir. 1930’lardan beri şampuanların ana bileşenlerindendir. Yüzey aktif madde olmasından dolayı etkili bir köpürtücüdür.
Aynı şekilde, SLS diş macununda köpürme eyleminin oluşmasına ve dişlerden yiyecek parçacıklarının çıkarılmasına yardımcı olur.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…