(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Stearic Acid – Stearik Asit

 50,00 140,00

Stearik Asit Kozmetik için uygundur.

INCI Name : Stearic Acid
CAS No: 57-11-4
Fiziksel Yapısı: Beyaz Toz

Stok kodu: STRKAST Kategoriler: , ,

Açıklama

Stearic Acid Kozmetik için uygundur.

INCI Name : Stearic Acid
CAS No: 57-11-4
Fiziksel Yapısı: Beyaz Toz

Ek bilgi

Kaç kg

250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…