(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Tatlı Badem Yağı – Sweet Almond Oil

 20,00 200,00

Tatlı Badem yağı (Sweet Almond Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Origin : Turkey (Türkiye)

CAS No : 8007-69-0

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

Stok kodu: BADEM01 Kategoriler: , ,

Açıklama

Tatlı Badem Yağı Nedir? Faydaları Nelerdir? Sweet Almond Oil

Badem hem gıda hem de cilt ve saç bakımı olarak sıkça kullanılan bir bitkidir.Bu bitkinin bu kadar sık kullanılmasının nedeni içeriğinde yer alan E vitamini, A vitamini, tekli doymamış yağ asitleri, protein, potasyum ve çinkodan gelmektedir. Dolayısıyla, bu güçlü içerik gıda olarak besleyici, cilt bakımı olarak etkin bir ürüne dönüşmektedir. Bademden elde edilen Tatlı badem yağı cilt bakımın da güçlü bir antioksidan olarak karşımıza çıkmaktadır. Serbest radikallere karşı yeterli antioksidanlar olmadığı vakit derimizde kolojen yapısı bozulmakta buda ince çizgilere ve yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. E vitamini özellikle antioksidan özelliği ile bolca bulunmaktadır. Tatlı badem yağı, kozmetikte en fazla tercih edilen bitkisel yağ hammaddesidir. Sweet almont oil, hafif ve hızlı emilebilir olması kendisini kozmetik hammaddesi olarak tercih edilebilir kılmıştır. Özellikle sweet almond oil,  hindistancevizi yağı, susam yağı, kayısı çekirdeği yağı, argan yağı ve shea butter ile iyi bir içerik oluşturmaktadır. Peki tatlı badem yağının saça ve cilde faydaları nelerdir?

Sweet Almond Oil Cilde faydaları nelerdir?

Güçlü bir nemlendirici etkisi olan badem yağı, çatlamış deriyi temizler ve nemlendirir. Aynı zamanda hafif yapıda bir yağ olduğu için derimiz tarafından hızlı bir şekilde emilmektedir.  Bu özelliğinden dolayı bebek cilt bakımında  sıkça kullanılmaktadır.

Tatlı Badem yağı saça faydaları nelerdir?

Saçlarımız içinde besleyici olan bu yağ, kurumuş, sönmüş saçlarımıza doğal ve temiz destek sağlayan bitkisel yağ hammaddesidir. Daha canlı ve hareketli saçlara sahip olmamıza yardım etmektedir.

Sabunu yapacaksanız sabunaria tatlı badem yağını muhakkak temin etmelisiniz. Kullanacağınız yağların saf ve temiz olması, karışım içermemesi önemlidir. Bu sayede sabun ve kişisel bakım ürünlerinden beklediğiniz etkiyi tamamen göreceksiniz.

Piyasada ki ürünler konusunda hassas iseniz evde pratik ve uzun sürmeyen yöntemlerle kendiniz, sevdikleriniz ve hatta bebekleriniz için cilt bakım ürünleri yapabilirsiniz.

Kozmetikte nerelerde kullanılır?

  • Şampuan yapımınada
  • Saç kremi yapımında
  • Cilt bakım kremleri
  • Losyon üretiminde
  • Yüz serumlarında
  • Saç serumlarında
  • Saç maskelerinde
  • Ayak bakım kremlerinde
  • Nemlendirici el kremlerinde  sıkça görebilirsiniz.

Toptan miktarlarda kozmetik hammadde ve toptan bitkisel sabit ve uçucu yağ satışlarımız mevcuttur. Talepleriniz için lütfen müşteri temsilcimiz ile iletişime geçiniz.

Tatlı Badem Yağı ile tarifler

 


Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…