(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Baobab Yağı

 25,00 198,00

Baobab yağı (Baobab Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Adansonia Digitata

Origin : Kenya (Kenya)

CAS No : 91745-12-9

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

Temizle
Stok kodu: BAOBAB01 Kategoriler: , ,

Açıklama

Bugüne kadar belki de adını hiç duymadınız ancak sizinle tanıştırmak istediğimiz, içeriği eşsiz bir yağımız var: Baobab yağı!

Baobab ağacı Afrika ve Asya’nın tropikal bölgelerinde yetişen boyu 30 metreye kadar çıkan, gövdesi ve boyu 30 metreye kadar uzanır.Bu devasa gövde, bir su deposu görevi yapar.

Boabab ağacı cildiniz için gereken tüm vitamin (A, C , D, E , F) ve asitleri (beta-karoten, oleik, linoleik, palmitik, stearik ) içerir.

Baobab yağının en büyük özelliği bu bitkiden yapılmış hiçbir kozmetik ürün size bu yağın direkt kullanımından vereceği faydayı vermez. Cildiniz tarafından kolayca emilebilen bu yağ cilt dokunuzu destekler ve elastikiyet kazandırır.

Baobab yağının ışıltısını diğer yağlarla karıştırmayın. Sürülen ciltte parlamaya sebep olur ancak yağlı bir görünüm vermeden.

Baobab yağını cildinizde, saçlarınızda, tırnak, kaş ve kirpiklerinizde hiç korkmadan kullanabilirsiniz, nemlendiricilerinize katabilir, masaj yağı olarak Baobab yağını tercih edebilirsiniz.En güzeli eğer ki işletmeniz varsa yalnızca yapmıyor hem de satıyorsanız, pazarın lideri siz olabilir,  Afrika’dan gelen bu güzelliği evlere getiren ilk kişilerden biri de siz olabilirsiniz.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…