(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Tatlı Badem Yağı (Organik)

 40,00 250,00

Organik Tatlı Badem yağı (Organic Sweet Almond Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Origin : USA (Amerika Birleşik Devletleri) , Turkey (Türkiye)

CAS No : 8007-69-0 / 90320-37-9

Temizle

Açıklama

Badem yağı, bilimsel adı Prunus dulcis ağacının yenilebilir tohumlarından yapılmıştır. Yüksek protein seviyesi ve içeriğindeki omega-9 yağ asitleri ve E vitamini sayesinde en eski çağlardan bu yana hem gıda maddesi, hem cilt hem de saç bakım ürünü olarak kullanılmıştır. Badem yağının içeriğinde oleik asit, linoleik asit, palmitik asit, stearik asit, linolenik asit ve palmitoleik asit bulunur.

Tatlı badem yağının seçerken dikkat etmeniz gereken rafine edilmemiş olanını tercih etmenizdir. Unutmayın bu soğuk preslenmiş bir üründür bu da yağın içerisindeki tüm güzellikleri hapsetmesini sağlar. Soğuk preslenmiş en iyi seçimdir çünkü  kimyasal veya ısıl işlemden geçirilmezler bu da yapılarını tamamen korumalarını sağlar. Ürünümüzün bir diğer iyi yanı hayvanlar üzerinde test edilmez tamamen vegan ve organiktir.

Tatlı badem yağı, saç bakım yağı ve doğal sabun yapımında dünyada en çok tercih edilen yağdır. Cildi rahatlatır, yumuşatır, besler ve bu nedenle de masajda da yaygın olarak kullanılan bir yağdır. Kısaca badem yağını Evde kendiniz için yapabileceğiniz el yapımı kremlerde, balmlarda, body scruplarda, traş losyonlarında, saç bakım yağı olarak birçok şekilde kullanabilirsiniz.

Tatlı Badem Yağı ile tarifler

 


Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…