(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Vanilla Butter

 85,00 620,00

Katı Vanilya yağı (Vanilla Butter). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Helianthus Annus (Sunflower Oil) & Hydrogenated Vegetable Oil & Vanilla Plantifolia (Vanilla Oil)

OriginSpain (İspanya)

CAS No : 8001-21-6 / 68334-28-1 / 84650-63-5 

Temizle
Stok kodu: VANILLABUTTER Kategoriler: , , , ,

Açıklama

Vanilla Butter ile tarifler

 


VANILLA BUTTER
Katı Vanilya yağı (Vanilla Butter). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.
Fransızların Geleneksel Naifliğinden Gelen Bir Baş Yapıt!
Çok eski zamanlarda yeni bir dükkan açıldığında siftah yapmadan önce vanilya çubuğu
yakarlarmış. İçeriye sinen vanilya kokusu ile dükkana gelen müşterilerin eli boş çıkması
düşünülemezmiş. Koku hafızası zayıf olanların bile kolaylıkla hatırlayacağı vanilya;
hafızalarımızdan çıkmayan hoş ve zarif kokusuyla, oldukça güçlü ve yoğun çözülebilir
yapısıyla kozmetik ve doğal sabun üretiminde hiç şüphesiz Sabunaria’nın çok çeşitli kaliteli
dünyasında en çok tercih edilen trend ürünlerin başında geliyor.
Ülkemizde sadece seralarda yetiştirilebilse de; dünyada sıcak ve nemli tropikal iklimler
yaşanan Meksika, Tahiti, Endonezya, Madagaskar’da yetiştirilen tırmanıcı gövdeli bir bitki
türüdür vanilya… İlk kez toz haline getirilmesini Fransız’lar keşfetmiştir. Orkide şeklinde
meyveleri bulunur. Vanilya selülözle birlikte bitkinin odunsu yapısını ve dayanıklılığını
sağlayan, kimyasal yolla elde edilen sentetik bir gıda katkısıdır. Katı Vanilya Yağı fermente
edilen vanilyadan reçine tarzı bir etkenin çözülmesiyle elde edilmektedir.
Biliyoruz ki; vücuttaki serbest radikal hasarları cildi büyük oranda tahrip eder ayrıca cildin
kalitesini düşürerek ciltte büyük ölçüde hasara sebep olur. Cillteki kollajen üretimini teşvik
eden ve böylece cildin esnekliğinin korunmasını sağlamakla ünlü Katı Vanilya Yağı, düşük
seviyelerde serbest radikallerin korunmasına yardımcı olan ve oksidatif stresin neden olduğu
hasarı azaltan zengin bir antioksidan içerir. 

Zengin bir antioksidan kaynağı, cildi daha canlı ve pürüzsüz göstermek için de kullanılan Katı
Vanilya Yağı özellikle sivilce ve iltihaplı sivilceler için savaşmasıyla ünlüdür. Saçlara parlaklık
kazandıran, hoş kokmasını sağlayan, aynı zamanda saç derisindeki kan dolaşımını arttırarak
kaliteli saçların oluşmasını sağlayan Katı Vanilya Yağı hiç şüphesiz bin bir emekle yaptığınız
doğal sabunlarınızda kendini gösterecek, istediğiniz etkiyi sağlayacaktır.

Antimutagenik, yatıştırıcı, dinginleştirici, afrodizyak ve antioksidan kaynağı Katı Vanilya
Yağı’nı yaptığınız kozmetik malzemelerinde doğal sabunlarınızda Sabunaria farkıyla ve
kalitesiyle gönül rahatlığıyla listelerinize ekleyebilir, Katı Vanilya Yağı’nın çekiciliğiyle
hazırladığınız hediyelerinizi keyfinizce dostlarınıza ve arkadaşlarınıza sunabilirsiniz.

Hoşunuza gidebilir…